Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Την Δεύτερα σηκώνει την κούπα!Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός 5-11 (πόλο αντρών,πρωτάθλημα)

«Αγκαλιά» με το πρωτάθλημα ο Θρύλος!
Μια νίκη… μακριά από την κατάκτηση του 31ου πρωταθλήματος, βρίσκεται η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε με 11-5 της Βουλιαγμένης στον 2ο τελικό των πλέι οφ που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο του Λαιμού. Οι Πειραιώτες που έκαναν το 2-0 στη σειρά έχουν πλέον την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος την ερχόμενη Δευτέρα (8/5, 20:00) στον 3ο τελικό που θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο!
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-2, 1-3, 2-3
Ν.Ο. Βουλιαγμένης (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης 2, Δελαγραμμάτικας 1, Γκίκας, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καλαϊτζής, Βίτσο, Καπότσης, Τίγκας, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 4, Μπούσλιε 1, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Αργυρόπουλος 2, Πρέκας, Γαλανόπουλος
ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Θοδωρής Βλάχος: “Καταρχήν θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, νομίζω σήμερα ήμασταν πιο καλοί, και αμυντικά καλύτεροι, ενώ επιθετικά είχαμε πιο πολλές λύσεις και γενικά καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι μας. Ήταν μια σχετικά πιο εύκολη νίκη από την προχθεσινή. Την Δευτέρα θέλουμε να κάνουμε και μια τρίτη νίκη, έτσι ώστε να προσηλωθούμε στο κύπελλο που απομένει και να κάνουμε έτσι μια μίνι προετοιμασία για το Final Six.”
Γιώργος Ντόσκας:"Σήμερα είχαμε καλύτερο ρυθμό, ειδικά στην άμυνα, ήταν και το προηγούμενο παιχνίδι πολύ πρόσφατο. Μπήκαμε στον αγώνα πιο συγκεντρωμένοι, πιο δυνατοί, δείξαμε από την αρχή ότι θέλαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι, τα καταφέραμε και πάμε τώρα την Δευτέρα στον Πειραιά να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα. Κοιτάμε εναν - εναν τους στόχους, νομίζω ότι ήμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρώτου. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα πάρα πολύ, αυτός είναι ο βασικός μας στόχος κάθε χρονιά, συνέχεια έχει το κύπελλο και μετά το final six. Μπορώ να πω ότι κρατάμε το μυαλό μας ακόμα μακριά από την Βουδαπέστη. Σήμερα το αποδείξαμε αυτό, θέλουμε πάρα πολύ να πάρουμε πρώτα το πρωτάθλημα, μετά το κύπελλο και μετά να πάμε στην Βουδαπέστη. Δεν γίνετε να έχουμε από τώρα το μυαλό μας εκεί, όταν υπάρχουν τόσο σημαντικά παιχνίδια και τίτλοι κρίνονται τώρα μες το νερό. " 

Πηγή:osfp.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου