Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Θα τιμωρηθούν αεκ και παοκ με αφαίρεση βαθμών για τα αίσχη στον τελικό της...εξυγίανσης;

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ DNA: Πέρσι ο Κοντονής ανέβαλε χωρίς λόγο τον τελικό Ολυμπιακός αεκ για να χάσει ο Θρύλος. Φέτος; Φέτος ανέλαβε τις τύχες του ποδοσφαίρου η εξυγίανση και βλέπουμε πως θέλουν να καταντήσουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο οι εξυγιαντες. Ξύλο, καδρόνια, μαχαίρια, δεκάδες τραυματίες, ώρες επεισοδίων, η Πολιτεία απούσα και μάλιστα ο τελικός θα γίνει κανονικότατα. Είναι περήφανοι στην ΦΙΦΑ και την ΟΥΦΑ για το έργο Κουτσκούμνη; αν ο Ολυμπιακός θέλουν κάποιοι να φάει -6 βαθμούς για μια βρισιά, τότε παοκ και αεκ δεν πρέπει να υποβιβαστούν; Πέρσι ο τελικός αναβλήθηκε 3 φορές από τον Κοντονή χωρίς λόγο και φέτος γίνεται κανονικά μετά από όλα αυτά;

Ντου, επεισόδια με τους αστυνομικούς και μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ συνθέτουν το παζλ του τελικού της ντροπής, ο οποίος θα διεξαχθεί απόψε το βράδυ στο ακατάλληλο Πανθεσσαλικό!
Η… εξυγίανση σε όλο της το μεγαλείο! Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουν οι δήθεν εξυγιαντές, Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά και το φιλαράκι τους, Αχιλλέας Μπέος, οι οποίοι όλο αυτό τον καιρό μας πλάσαραν τον τελικό ως την γιορτή της «εξυγίανσης»! Ωραία γιορτή, μπράβο! Ξεβρακωθήκατε για μια ακόμα φορά. 
Ξεφτίλα! Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει όσα γίνονται στον Βόλο. Τα βλέπουν οι δήθεν αντικειμενικοί; Αυτή είναι η… εξυγίανσή τους; Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουν; Γιατί δεν τα γράφουν; 
Στο συνδρομητικό κανάλι γιατί δεν δείχνουν τα αίσχη που γίνονται μέσα στο γήπεδο; Τι προσπαθούν να κρύψουν; Ο κόσμος βλέπει ποιοι ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο και ποιοι το ρίχνουν στο βούρκο.
Αραγε, θα τιμωρηθούν οι δύο ομάδες για τα επεισόδια; Πού είσαι ρε εξυγιαντή Σαββίδη να μας πεις για τα επεισόδια; Δεν έχει... διάγγελμα; Η ΕΠΟ που είναι; Δεν τα βλέπουν;
 Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε στα social media μια φωτογραφία από τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό, την οποία συνόδευσε με τη φράση: «Αυτή η σημαία της UEFA είναι; Τα είπε η ΠΔΕ: Θα μείνει στην Ιστορία!!!»
Ο Κώστας Καραπαπάς με αυτή την ανάρτησή του ξεφτίλισε την ΠΔΕ της ΕΠΟ, που λίγες ημέρες πριν τον τελικό είχε βγάλει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο». Τελικά, όντως γράφει ιστορία για τα αίσχη που γίνονται!

ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ:





 #‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου