Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Ποια ονόματα παίζουν για τον πάγκο του Ολυμπιακού;και ποια είναι τα φαβορί.

Αποτέλεσμα εικόνας για ερυθρολευκος παγκος
Οδεύουμε προς την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν,όσον αφορά για το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό. Με την προετοιμασία των ερυθρόλευκων να ξεκινάει μέσα Ιουνίου και με τον πρώτο αγώνα των ερυθρολεύκων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ να είναι 25/26 Ιουλίου,τα περιθώρια για πρόσληψη προπονητή στενεύουν επικίνδυνα. Τα ονόματα των υποψήφιων τεχνικών που έχουν ακουστεί είναι πολλά και κάποια εξ' αυτών θεωρούνται τα φαβορί για τον ερυθρόλευκο πάγκο.
Η σίγουρη λύση και το όνομα με τις περισσότερες πιθανότητες να κάτσει στον ερυθρόλευκο πάγκο την νέα σεζόν,είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Τάκης Λεμονής. Η διοίκηση του Ολυμπιακού έμεινε ευχαριστημένη με την δουλειά του Έλληνα τεχνικού,καθώς και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και σε περίπτωση που στραβώσουν κάποια ξένα ονόματα τεχνικών,είναι πολύ πιθανή η παραμονή του Λεμονή στο πάγκο του Ολυμπιακού,πάντως ακόμα και να φύγει από τον ερυθρόλευκο πάγκο,είναι πολύ πιθανό να αναλάβει άλλο πόστο στην ομάδα.
Άλλο όνομα που ακούστηκε τις τελευταίες μέρες -μάλιστα η ισπανική εφημερίδα ''sport'',είχε δημοσίευμα με τίτλο «Ο Κρίστιανσεν αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό» - ήταν το όνομα του πρώην τεχνικού του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν. Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαίωσαν την συγκεκριμένη πληροφορία,αλλά ούτε και την διέψευσαν. Όποτε ας έχουμε στα υπόψη μας και την περίπτωση αυτή.
Ένα άλλο όνομα που ακούστηκε και είναι μέσα στα πιθανά σενάρια είναι και του Πελεγκρίνο της Αλαβές. Ο Πελεγκρίνο έκανε εξαιρετική δουλειά φέτος στην Αλαβές,καθώς την τερμάτισε ένατη στην Πριμέρα Ντιβισιόν και το κυριότερο την έφτασε ως το τελικό του κυπέλλου Ισπανίας,όπου σήμερα αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του τροπαίου. Επίσης χθεσινοβραδινά δημοσιεύματα κάναν λόγω και για τον Χάβι Γκράθια ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Ρουμπίν Καζάν. Ο Γκράθια είχε και ένα πέρασμα και από το ελληνικό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα από τον Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα. Ενώ έχει προπονήσει και τις Μάλαγα,Οσασούνα και Αλμερία κατά το παρελθόν. Προπονητής με αρκετή εμπειρία αναμφίβολα.
Ενώ η περίπτωση του Λουτσέσκου φαίνεται να απομακρύνεται οριστικά για τον Ολυμπιακό.
Συνοψίζοντας έχουμε και λέμε ανακοίνωση προπονητή θα έχουμε οριστικά την επόμενη εβδομάδα και τα ονόματα που θα κάτσουν στον ερυθρόλευκο πάγκο θα είναι ένας εκ των Λεμονή,Κρίστιανσεν,Πελεγκρίνο,Χαβί Γκράθια και φυσικά μην απορρίπτουμε και κανένα όνομα έκπληξη.
Τα σενάρια περί επιστροφής Σίλβα,έμειναν απλώς σενάρια καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε πριν λίγη ώρα στην Γουότφορντ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου