Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Δύο μέτρα και δύο σταθμά ο τιγρούλης. Βρήκε την διαιτησία άριστη παρά το ότι δεν του δόθηκε πέναλτι. Εάν γινόταν με τον Ολυμπιακό όμως θα έκανε χαμό....

Τουλάχιστον, κρατάτε και λίγο τα «προσχήματα». Μην είστε τόσο προβλέψιμοι πια...
 αρά την ήττα της Άεκ από τον Πάοκ στην Τούμπα με 2-1 και παρά το γεγονός ότι ο διαιτητής Σιδηρόπουλος, δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της ομάδας του στο 77΄, σε ανατροπή του Σιμόες από τον Κάτσε με το σκορ στο 1-1, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν σε πολύ καλή διάθεση!
Έκανε λόγο μάλιστα, για εξαιρετική διαιτησία...!!!!!!!!!!!!!!!
«Ήταν ωραίο παιχνίδι, ωραία ατμόσφαιρα, ωραία φιλοξενία. Το αποτέλεσμα όμως, δεν μας αρέσει. Μπορώ να πω ότι ο διαιτητής ήταν άριστος, αν και ίσως η φάση του Σιμόες να ήταν πέναλτι, αλλά με τέτοιες διαιτησίες ομορφαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά, ενώ για το γεγονός ότι παρακολούθησε το ματς μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη, ανέφερε τα εξής:
«Το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει και όχι να δημιουργούμε αντιπαλότητες και έχθρες. Συγχαρητήρια στον Πάοκ. Του εύχομαι καλή πορεία στην Ευρώπη. Εγώ είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια της Άεκ».
Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του...

Αυτά είπε λοιπόν ο... «φιλαθλοπρόεδρος» της «Ένωσης» και διερωτόμαστε ειλικρινά, αν θα είχε την ίδια αντίδραση, εάν αντίπαλος των «ερχόμαστε» χθες βράδυ ήταν ο Ολυμπιακός στο «Καραϊσκάκη» και όχι ο Πάοκ στην Τούμπα, με τον διαιτητή να μην σφυρίζει πέναλτι (παρότι δεν την λες και... «κλασική περίπτωση») υπέρ της ομάδας του στο 77΄ με το σκορ στο 1-1.
Η απάντηση φυσικά, είναι... αυτονόητη. ΟΧΙ!
Τα... «σιρόπια» θα μετατρέπονταν σε οργή κατά πάντων, κυρίως κατά του Ολυμπιακού και του Προέδρου του.
Γνωστό το παραμύθι πλέον, το έχουμε μάθει παπαγαλία...
Δεν θα πάμε (πολύ) μακριά. Αρκεί μόνο να θυμηθούμε τις δηλώσεις του κ. «Τίγρη», μετά το τέλος του περσινού επαναληπτικού προημιτελικού του κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, όπου ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια με 0-1, με το γκολ του Χάρα στο 89΄ και ο καθένας, ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

 #‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

ΠΗΓΗ:  http://thrylos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου