Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Μεθυσμένος πιάστηκε ο Εσιέν στην Αττική Οδό!

Δεν του έφταναν οι τραυματισμοί και ότι ακόμα δεν έχει παίξει σε ΕΝΑ επίσημο παιχνίδι του παναθηναϊκού, ένα ακόμα χτύπημα ήρθε για τον Μιχάλη τον Εσιέν και την πράσινη οικογένεια.
 Όπως διάβασαμε στο ρεπορτάζ του Διονύση Βερβελέ στο Contra.gr ,ο Γκανέζος, προφανώς στεναχωρημένος απο τις νέες ενοχλήσεις που θα τον αφήσουν και πάλι εκτός αγωνιστικής δράσης, είπε να το ρίξει λίγο έξω το παλικάρι και να πιεί κάτι παραπάνω, με αποτέλεσμα να βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.
Οπως αναφέρεται, τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από βραδινή έξοδο, οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό, όταν έπεσε σε αστυνομικό μπλόκο.
Από τον έλεγχο που έγινε, βρέθηκε θετικός σε κατανάλωση αλκοόλ με την τιμή να φτάνει το 0,30. Η συγκεκριμένη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα ενός οδηγού κατατάσσεται στο χαμηλό όριο (ζώνη 0,25 - 0,40) και η ποινή που προβλέπεται από τον ΚΟΚ για μία τέτοια παράβαση είναι πρόστιμο 200 ευρώ.
Στην πράσινη ομάδα επήλθε πανικός και τεράστιο άγχος, βγήκαν οι σχετικές διαψεύσεις και τα διάφορα γνωστά ,αλλά όπως αποδεικύεται ουδέν κρυπτόν υπο τον Ήλιο. Αν ήταν βέβαια παίκτης του Ολυμπιακού, δεν χρειάζεται να πούμε τι θα γινόταν...."Δίκες-Παραδίκες-Καταδίκες και ότι άλλο σχετικό...." 

  #‎Κόκκινο_DNA‬


ΚΟΚΚΙΝΟ DNA: ΝΕΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου