Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου 0-3 (ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ)! Σχόλιο, κριτική των παικτών και στατιστικά



O Θρύλος ήταν σχετικά καλός σήμερα και το τελικό σκορ δεν είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνας που είχε το ματς. Ο ΣΦΑΓΕΑΣ διαιτητής ήταν προκλητικός και το αποκορύφωμα ήταν το δεύτερο γκολ της Μπάγερν ήταν οφσαιντ ενώ στο τρίτο, το πέναλτι που δόθηκε ήταν ανύπαρκτο! Στα αγωνιστικά ο Μάρκο Σίλβα παρέταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Αντίθετα οι αλλαγές του δεν ήταν πετυχημένες. Από δω και πέρα ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάξει τα επόμενα ματς.

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:

ΡΟΜΠΕΡΤΟ - 6 : Έκανε πολύ καλές αποκρούσεις αλλά ευθύνεται για τα 2 πρώτα γκολ. Κανείς όμως δεν μπορεί να του πει κάτι παραμένει ένας εκ των κορυφαίων γκολκίπερ της Ευρώπης.

ΟΜΑΡ - 7: Έδωσε πολλές μάζες και είχε να αντιμετωπίσει τον εκπληκτικό Ντούγκλας Κόστα και τα κατάφερε πολύ καλά.

ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ - 4: Το έχουμε ξαναγράψει. Ο Μαζουακού είναι εγωιστής και αυτό φάνηκε γιατί έκανε κάποιες επιπόλεες προσπάθειες επιθετικά καταστρέφοντας επιθέσεις. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και αμυντικά.

ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ - 7: Ο καλύτερος εκ της τετράδας των αμυντικών. Κέρδισε πολλές μονομαχίες, βγήκε πρώτος στη μπάλα, είχε σωστές τοποθετήσεις.

ΣΙΟΒΑΣ - 5: Προσπάθησε, ήταν βελτιωμένος σήμερα αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να φτάσει τον.. παλιό Σιόβα.

ΚΑΜΠΙΑΣΟ - 9: Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Πραγματικά εκπληκτικός, απροσπέλαστος αμυντικά, φοβερός επιθετικά. ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΛΒΑ. Από όταν βγήκε ο Θρύλος κατέρευσε στο κέντρο.

ΚΑΣΑΜΙ - 7: Αν αναλογιστέι κανέις ότι δεν είχε επίσημα ματς στα πόδια του έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

ΣΑΛΙΝΟ - 6: Μαχητής αμυντικά ως πιστός στρατιώτης. Μοιραίος επιθετικά αφού έχασε 2 ευκαιρίες που δεν χάνονται!

ΤΣΟΡΙ - 7: Ο... γνωστός Τσόρι. Έτρεχε, μάρκαρε και ήταν πολύ καλός επιθετικά. Κουράστηκε στο β μέρος και ορθώς αντικαταστάθηκε.

ΠΑΡΝΤΟ - 6: Προσπάθησε, έτρεξε και κέρδισε μάχες. Είχε πρόβλημε στην τελική πάσα όμως.

ΙΝΤΕΓΙΕ - 8: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ. Έκναε τα... ΠΑΝΤΑ στην επίθεση κερδισε όλες τις χαμένες μπαλιές και πολλές μονομαχίες. Πολυ καλός επιθετικός ειδικά για Ευρώπη που ο Θρύλος παίζει κυρίως με αντιεπιθέσεις.

αλλαγές:
ΕΡΝΑΝΙ - 5: Πέρασε στη θέση του Τσόρι για να δώσει φρεσκάδα αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι αξιόλογο...

ΦΟΡΤΟΎΝΗΣ - 5: Προσπάθησε, έτρεξε, πίεσε αλλά μέχρι εκεί.

ΣΕΜΠΑ - -: Έπαιξε λίγο κ δεν μπορεί να κριθεί...

 ο προπονητής:
ΜΑΡΚΟ ΣΙΛΒΑ - 5: ο Μάρκο Σίλβα παρέταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Αντίθετα οι αλλαγές του δεν ήταν πετυχημένες με αποτέλεσμα την κατάρευση του Ολυμπιακού στο β μέρος...

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:


Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Carlos Velasco Carballo (ESP)
Βοηθοί: Roberto Alonso (ESP), Juan Yuste (ESP)
Βοηθοί περιοχών: Jesús Gil Manzano (ESP), Carlos Del Cerro (ESP)

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Καμπιάσο (66' Φορτούνης), Σαλίνο, Κασάμι, Ντομίνγκες (61' Ερνάνι), Πάρντο, Ιντέγιε.
Μπαρτσελόνα (Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Μπερνάτ, Αλόνσο, Αλκάνταρα, Βιντάλ, Μίλερ, Κόστα, Λεβαντόφσκι (59' Κομάν).

Γκολ: / 52' & 90+1' πεν. Μίλερ, 89' Γκέτσε
Κάρτες: 5' Κασάμι, 23' Καμπιάσο, 25' Ελαμπντελαουί / 45' Μίλερ, 86' Κίρμιχ

 #‎Κόκκινο_DNA‬



ΚΟΚΚΙΝΟ DNA: ΝΕΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου