Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ολυμπιακός- ΠΑΣ Γιάννινα 5-1 (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)

Μπαλάρα και τώρα… Άρσεναλ!

Ολυμπιακός πέντε αστέρων στο γήπεδο Καραΐσκάκη. Ο Θρύλος συνέτριψε με σκορ 5-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα με κορυφαίο για ένα ακόμη παιχνίδι τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος σκόραρε για ένα ακόμη παιχνίδι,φτάνοντας τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα. Εξαιρετικοί ήταν και οι Ντουρμάζ με τον Κασάμι οι οποίοι σκόραραν και αυτοί από ένα γκολ,ενώ από ένα γκολ έβαλε και ο Μποτία, ο οποίος ήταν αισθητά βελτιωμένος σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στην Ξάνθη. Στα παράδοξα είναι ότι ο Ολυμπιακός έφτασε αισίως στα 16 γκολ στο πρωτάθλημα και ακόμη δεν έχει πάρει βοήθειες από τους επιθετικούς του στο σκοράρισμα,καθώς κανένας από τους σέντερ φορ της ομάδας δεν έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στα 6 επίσημα παιχνίδια,κάτι το όποιο θα πρέπει να κοιτάξουν άμεσα οι ερυθρόλευκοι. Πλέον ξεκινάνε τα δύσκολα,καθώς ο Ολυμπιακός παίζει την Τρίτη στο Λονδίνο με αντίπαλο την Άρσεναλ και ακολουθούν τα δύο ντέρμπι για το ελληνικό πρωτάθλημα με ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ΑΕΚ στο Καραΐσκάκη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:

Ρομπέρτο - 7
Σαλίνο - 7
Μαζουάκου - 7
Σιόβας - 6
Μποτία - 8
Μιλιβόγιεβιτς -7
Κασάμι - 8
Φορτούνης - 9
Ντουρμάζ - 8
Σεμπά - 7
Ιντέγιε - 7

Φινμπόγκανσον - 6
Ερνάνι - 6
Κολοβός - 7

Σίλβα - 8  

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Βοηθοί: Αλέξανδρος Γρεβένης (ΕΠΣ Χαλκιδικής), Γεώργιος Σταυρουλάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου)

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (58' Ερνάνι), Ντουρμάζ, Σεμπά (67' Κολοβός), Ιντέγιε (58' Φινμπόγκασον).
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος (66' Κοζορώνης), Μανιάς, Μιχαήλ, Τσουκαλάς (76' Γιάχος), Μπέριος (58' Σκόνδρας), Ακόστα, Λίλα, Στρούνα, Τσάβες, Ναδάλες.

Γκολ: 31' Κασάμι, 32' Φορτούνης, 42' Μποτία, 52' αυτ. Τζημόπουλος, 72' πεν. Ντουρμάζ / 86' Λίλα

Κάρτες: 45+1' Σαλίνο / 45+1' Ακόστα

 #‎Κόκκινο_DNA



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου