Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 (ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ)



Ο Ολυμπιακός έκανε το θαύμα,έκανε μια τεράστια υπέρβαση και έπειτα από μια εξαιρετική εμφάνιση,πήρε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας του και μια από τις μεγαλύτερες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καθότι καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν έχει νίκη μέσα στην Αγγλία σε επίπεδο τσάμπιονς λιγκ. Ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού έκανε μια νίκη που αύριο θα παραμιλάει όλη η Ευρώπη. Μια νίκη που πλέον του δίνει ξεκάθαρες ελπίδες για την πρόκριση στους ''16'' του τσάμπιονς λιγκ. Αρκεί να μην καβαλήσει το καλάμι και να πάει με χαμηλά το κεφάλι να πάρει το αποτέλεσμα μέσα στην Κροατία και να νικήσει εντός Ντιναμό και την τελευταία αγωνιστική την Άρσεναλ. Όλα είναι στα πόδια των παιχτών του Σίλβα, ο οποίος σήμερα πήρε την προπονητική ταυτότητα του Βενγκέρ.

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:

ΡΟΜΠΕΡΤΟ-  8 Έχει ευθύνη στο πρώτο γκολ που δέχεται η ομάδα. Αλλά από το 70' και έπειτα που οι Άγγλοι πίεζαν ο Ισπανός πορτιέρο κατέβασε ρολά,με τις εξαιρετικές του επεμβάσεις. Από τους καλύτερους της ομάδας.

ΟΜΑΡ- 7 Είχε κάποια προβλήματα στο μαρκάρισμα του Σάντσες, ενώ από την πλευρά του μπαίνει το πρώτο γκολ της Άρσεναλ. Το πάλεψε αρκετά κέρδισε πολλές μάχες,αλλά έχασε και κάμποσες,σίγουρα πάντως έβαλε και αυτός το λιθαράκι της νίκης.

ΣΙΟΒΑΣ- 8 Πολύ καλή εμφάνιση από τον Έλληνα στόπερ ήταν νικητής στις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες και πάντα έβγαινε πρώτος στην μπάλα,θύμισε το παλιό καλό Σιόβα.

ΜΠΟΤΙΑ- 8 Ανέλπιστη καλή εμφάνιση από τον Ισπανό αμυντικό ήταν πανταχού παρών και οι επιθετικοί της Άρσεναλ, δεινοπάθησαν από το μαρκάρισμα του, μοναδικό του λάθος,στο δεύτερο γκολ της Άρσεναλ που αφήνει ένα τεράστιο κενό μπροστά από την εστία του Ρομπέρτο.

ΣΑΛΙΝΟ - 9 Υπέροχος απλά,κάλυπτε όλους τους χώρους της άμυνας και έτρεχε σαν το σκυλί πάνω-κάτω σε όλο το γήπεδο. Πολυεργαλείο.

ΚΑΜΠΙΑΣΟ - 9 Ότι και να πούμε για την σημερινή εμφάνιση του Καμπιάσο είναι λίγο. Ήταν πανταχού παρών και έκοβε και μοίραζε παιχνίδι και στα 94' λεπτά του παιχνιδιού,ο δεύτερος σε χιλιόμετρα παίχτης του Ολυμπιακού.

ΚΑΣΑΜΙ - 9 Ότι ισχύει πάνω-κάτω και για τον Καμπιάσο,σκύλος πραγματικός έκοβε και έραβε όλη την ώρα και με τα εκπληκτικά του τάκλιν αποσόβησε πολλούς κινδύνους για την εστία του Ολυμπιακού. Ευτυχώς έμεινε στην ομάδα.

ΠΑΡΝΤΟ- 10 Έβαλε γκολ και έβγαλε την ασίστ στο τρίτο γκολ του Θρύλου. Ο κορυφαίος της ομάδας μαζί με τον Φορτούνη.

ΣΕΜΠΑ-7 Επιθετικά δεν ήταν και τόσο καλώς,βοήθησε όμως αμυντικά,πρόσφερε τεράστιες βοήθειες στον Σαλίνο.

ΦΟΡΤΟΎΝΗΣ - 10 Πρώτη εμφάνιση του νεαρού μέσου σε τσάμπιονς λιγκ ως βασικός και τα έκανε όλα. Έβαλε γκολ από κόρνερ (!!!!!) και από το δικό του κόρνερ μπαίνει το πρώτο γκολ της ομάδας.

ΙΝΤΕΓΙΕ - 7 Είχε κλειστεί καλά από τους αμυντικούς της Άρσεναλ και δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του,παρόλαυτα έδωσε αρκετές μάχες.

ΑΛΛΓΕΣ:

ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΝΣΟΝ -9 Πέτυχε τι νικητήριο γκολ της ομάδος της και πρώτο του επίσημο με την ερυθρόλευκη φανέλα. Έφτασε να μαρκάρει μέχρι και στην άμυνα. Εξαιρετικός.

Ερνάνι -6 Μπήκε στο 72' σε ένα χρονικό σημείο όπου η Άρσεναλ πίεζε για το γκολ και έτσι δεν μπόρεσε να φανεί καθόλου επιθετικά,ίσα-ίσα που κράτησε την μπάλα για ροκανιστεί ο χρόνος.

Βούρος -7 Μπήκε στο 86΄ παρόλαυτα κέρδισε πολλές μάχες στην περιοχή του Ολυμπιακού και είχε σωτήριες επεμβάσεις.

Σίλβα- 9 Πήρε την ταυτότητα του Βενγκέρ. Ξεκίνησε με μια ενδεκάδα που ουδείς περίμενε με τον Μαζουάκου να είναι στο πάγκο και Σαλίνο από τα αριστερά και εν τέλει δικαιώθηκε. Εξαιρετικό στήσιμο της ομάδας.


Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Εμιρέιτς (Λονδίνο)
Διαιτητής: Μπας Νιχάις Βοηθοί: Ρομπ Φαν ντε Βεν, Τσαρλς Σκααπ. Βοηθοί γραμμής: Κέβιν Μπλομ, Ντάνι Μακέλιε (όλοι από Ολλανδία)
Γκολ: Πάρντο (33), Οσπίνα (αυτογκόλ 40'), Φιμπόγκασον (66)-Γουόλκοτ (34'), Σάντσες (65)
Κάρτες: Σάντσες (43), Γκάμπριελ (44), Ρομπέρτο (64), Φιμπόγκασον (75), Καμπιάσο (76), Φορτούνης (77), Οζίλ (78)
ΑΡΣΕΝΑΛ: Οσπίνα, Γκιμπς, Γκάμπριελ, Κοσιενλί (57 Μετερσάγκερ) Μπεγερίν (85΄Κάμπελ), Οζίλ, Καθόρλα, Κοκελέν (60 Ράμσεϊ), Γουόλκοτ, Τσάμπερλεϊν, Σάντσες
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ομάρ, Σιόβας, Μποτία, Σαλίνο, Καμπιάσο, Κασάμι, Σεμπά (72 Ερνάνι), Πάρντο, Φορτούνης (86'Βούρος), Ιντέγιε (46 Φιμπόγκασον)
#‎Κόκκινο_DNA‬


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου