Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 200 ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟ ΝΑΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ! Β'Μέρος

Με ... 200 ο Θρύλος


2008-2009

Νέα σεζόν και ο Ολυμπιακός με νέο προπονητή τον αγαπητό σε όλους μας Ερνέστο Βαλβέρδε, ξεκινάει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις με προκριματικά απέναντι στην Ανόρθωση για το τσάμπιονς λιγκ. Ο Ολυμπιακός φανερά ανέτοιμος ηττάται στην Κύπρο 3-0 και παρά την νίκη του στο Καραϊσκάκη με 1-0 δεν καταφέρνει να πάρει την πρόκριση και συνεχίζει στα προκριματικά του ΟΥΕΦΑ,όπου συντρίβει με συνολικό σκορ (7-0) την Νόρντζελαντ.
Η νίκη με 5-0 στο ΝΑΟ.
Η γνωστή πελάτισσα Κούλα σε νέες περιπέτειες,αυτή την φορά ο Θρύλος την νικάει με 2-0.
 
Η κότα του βορρά έρχεται και αυτή και τρώει τα συνηθισμένα μπαλάκια της.


Οι δυο μεγάλες νίκες του Θρύλου στο ΟΥΕΦΑ με αντίπαλο την Μπενφίκα και την Χέρτα με 5-1 και 4-0,αντίστοιχα.




Μια ωραία πεντάρα με αντίπαλο την γριά.


Και η συνηθισμένη φιέστα,για το 37 πρωτάθλημα της ιστορίας μας.




  2009-2010

Αποχωρεί από τον Θρύλο ο Ερνέστο Βαλβέρδε και την θέση του αναλαμβάνει ο Τιμούρ Κετσμπάγια, ο οποίος δεν θα κάτσει πολύ στον πάγκο των ερυθρολεύκων και θα τον διαδεχτεί ο Μπάντοβιτς και κατόπιν ο Ζίκο. Μετά τους τέσσερις αγώνες των προκριματικών ο Θρύλος κληρώνεται στον ίδιο όμιλο με Αλκμαάρ,Σταντάρ Λιέγης, Άρσεναλ και πετυχαίνει το απόλυτο στην έδρα του και με σύνολο 10 βαθμούς περνάει στην φάση των ''16'' του τσάμπιονς λιγκ.
Οι τρεις νίκες στο Ολυμπιακού στο Καραΐσκάκη στην φάση των ομίλων.


Σε αυτήν την μέτρια σεζόν όπου ο Θρύλος τερμάτισε πέμπτος,η ομάδα είχε δύο νίκες με τον βάζελο τόσο εντός όσο και εκτός. Δείτε σε στιγμιότυπα το 2-0 του Καραΐσκάκη.


Μια πεντάρα απέναντι στον Λεβαδειακό.


Και μια νίκη απέναντι στην ΑΕΚ για τα play off του πρωταθλήματος.



2010-2011
Αλλαγή ιδιοκτησιακού στον Ολυμπιακό και νέος πρόεδρος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Προπονητής ξεκινάει ο Λίνεν,αλλά λόγω του αποκλεισμού από την Μακάμπι από τα προκριματικά του γιουρόπα λιγκ,ο Μαρινάκης διώχνει τον Λίνεν και φέρνει τον αγαπητό στους ερυθρόλευκους οπαδούς Ερνέστο Βαλβέρδε. Παρόλαυτα ο Ολυμπιακός καταφέρνει και βάζει μια εξάρα στα προκριματικά με αντίπαλο την αδύναμη Μπέσα.


Μια Κυριακάτη πεντάρα είναι ότι πρέπει,αυτή την φορά θύμα ο Πανιώνιος.


Να μην φάει και η μπουγάτσα μια τριάρα στο ΝΑΟ;


Και μια ωραία τεσσάρα απέναντι στις Σέρρες.


Η νίκη με 2-1 επί του λαγού.


Και η εξάρα επί της ΑΕΚ,της Μάρθας Βούρτσης του ελληνικού αθλητισμού,μια νίκη που εξασφάλισε και τυπικά το πρωτάθλημα. Το πρώτο επί προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη.



Για το καλό είπαμε να ρίξουμε μια μια εξάρα τελευταία αγωνιστική με την Λάρισα. Στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του τεράστιου Αντώνη Νικοπολίδη. Συγκίνηση για αυτόν τον μεγάλο παίχτη,


Και μετά από ένα διάλειμμα μιας σεζόν επιστροφή στις κούπες και στις φιέστες. Η κατάκτηση του 38 πρωταθλήματος είναι γεγονός.



2011-2012
Νέα σεζόν και ο Ολυμπιακός συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή τον Ερνέστο Βαλβέρδε και μπαίνουν οι βάσεις για την κατάκτηση του 39 πρωταθλήματος.
Νίκη επί του μπαοκ στο Καραΐσκάκη με 2-1.


Οι δυο εντός έδρας ευρωπαϊκές νίκες του Θρύλου με Ντόρτμουντ και Άρσεναλ.




Και μια ωραία εξάρα επί της Δόξας Δράμας για το πρωτάθλημα.


Μια ακόμη νίκη,αυτήν την φορά με 2-0 επί της Κούλας.


Μια νίκη,μια πρόκριση. Νίκη με 1-0 επί της Ρουμπίν Καζάν και σε συνδυασμό με το 0-1 της Ρωσίας, η Θρυλάρα  περνάει στην φάση των ''16'' του γιουρόπα λιγκ.


Και η εφτάρα -η πρώτη στο νέο γήπεδο- επί του Αστέρα Τρίπολης.


Η φιέστα και το αντίο του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον Θρύλο.



Τέλος β΄μέρους.....συνεχίζεται.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου