Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Συνελήφθη παίχτης του μπέιζμπολ του ΠΑΟ με 27 κιλά κοκαϊνης! Θα κάνει εκπομπή ο Θωμαίδης;

Μία είδηση που... «θάφτηκε» ακόμα και από «αντικειμενικούς». Σκεφτείτε απλά τι θα γινόταν στα διάφορα ΜΜΕ, εάν αφορούσε αθλητή του Ολυμπιακού, ακόμα και στο... τάβλι (που λέει ο λόγος).
Εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών και στην οποία παρουσιάζεται να συμμετείχε αθλητής του Παναθηναϊκού βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας.
Με τη συμβολή και της Αμερικανικής Δίωξης Ναρκωτικών (DEA), οι Αρχές εξάρθρωσαν κύκλωμα που εισήγαγε 27 κιλά κοκαΐνης από τη Νότιο Αμερική στη χώρα μας. Προχώρησαν λοιπόν σε τρεις συλλήψεις, η μια εκ των οποίων παρουσιάζεται ν’ αφορά 38χρονο παίκτη της ομάδας μπέιζμπολ του «τριφυλλιού».  Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον συγκεκριμένο να σχεδίαζε την εγκατάσταση ολόκληρου δικτύου στην Αθήνα, ενώ η συγκεκριμένη εισαγωγή φέρεται να ήταν δοκιμαστική για μια επερχόμενη, που θα έφτανε τον μισό τόνο. Ο 38χρονος κατηγορείται ως τελικός αποδέκτης 27 κιλών κοκαΐνης! Την ίδια ώρα, παραμένει αγνοούμενος για δεκαέξι (!) μήνες, ένας συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό... Σύμφωνα με πληροφορίες, τα 27 κιλά κοκαΐνης που προορίζονταν για τον μπεϊζμπολίστα μεταφέρθηκαν μέσα σε κοντέινερ από χώρα της Λατινικής Αμερικής στον Ασπρόπυργο.
Εκτός από τον βασικό "πρωταγωνιστή" της υπόθεσης, οι πληροφορίες θέλουν να βρίσκονται στα χέρια των αρχών άλλα δύο ή τρία άτομα που είναι υπήκοοι Γουιάνας ενώ η εν λόγω μεταφορά φέρεται να ήταν "δοκιμαστική" ενόψει των επόμενων που θα ακολουθούσαν.
Μάλιστα, το επόμενο φορτίο αφορούσε μισό τόνο κοκαΐνης και σύμφωνα με την αστυνομία, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να φτάσει στην Ελλάδα κι άλλο κοντέινερ με ναρκωτικά με αποδέκτη τον μπεϊζμπολίστα.
Ο 38χρονος αθλητής του Παναθηναϊκού φιλοδοξούσε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται μέσα από την ίδια την αστυνομία, να γίνει ο βασικός "παίκτης της παραλίας", φέρεται να σχετίζεται με κοσμικούς κύκλους των Νοτίων Προαστίων και με πρόσωπα από εφοπλιστικούς, επιχειρηματικούς αλλά και καλλιτεχνικούς κύκλους.

#‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

ΠΗΓΕΣ: sport-fm.gr, http://thrylos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου