Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Μέχρι την Παρασκευή στην Αθήνα για την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Πέδρο Άλβες!

 

Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν από την Πορτογαλία ο Άλβες θα έρθει στην Ελλάδα το αργότερο έως την Παρασκευή για να τελειώσει και τυπικά τις συζητήσεις του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Πέδρο Άλβες γεννήθηκε στην Λισαβώνα της Πορτογαλίας στις 27 Μαΐου του 1983. Ξεκίνησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής έχοντας το πέρασμά του από διάφορες μικρές ομάδες και φτάνοντας μέχρι και στην Κύπρο και τον Άρη Λεμεσού, όπου έμεινε για έναν χρόνο. Στα 32 του σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Ξεκίνησε την πορεία του ως στέλεχος και ως αθλητικός διευθυντής στην Εστορίλ. Έπιασε δουλειά το καλοκαίρι του 2018 στην πορτογαλική ομάδα, όταν εκείνη βρισκόταν ακόμα στη Β' κατηγορία. Έμεινε εκεί συνολικά για μία πενταετία, κατά την οποία το club επανήλθε στην μεγάλη κατηγορία, έφτασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου (2020-2021) και ανέδειξε αρκετούς παίκτες.

Η μεταξύ τους συνεργασία ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε και έκτοτε δεν είχε παρουσία σε άλλη ομάδα. Στα πέντε χρόνια που βρέθηκε στο πορτογαλικό κλαμπ, πήγαν εκεί παίκτες όπως ο Ματέους Νούνιες, που τώρα βρίσκεται στην Μάντσεστερ Σίτι, οι Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο (πουλήθηκε 3,5 εκατ. ευρώ στην Σαχτάρ) που ανήκουν τώρα στον ΠΑΟΚ και αρκετοί γνώριμοί μας ακόμη (Γκεράλντες, Σαβιέρ, Λούκας Τέιλορ και άλλοι).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου