Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Απίστευτα πράγματα! Απορρίφθηκε η ένσταση του Ολυμπιακού αλλά οι διαιτητές τιμωρήθηκαν!

Έπειτα από 20 ολόκληρες ημέρες το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ, απέρριψε την ένσταση που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός για την αλλοίωση του αποτελέσματος στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό της Λεωφόρου, με τον μη καταλογισμό του εξόφαθλμου φάουλ πάνω στην Μόρισον επειδή οι διαιτητές θεώρησαν ότι είχε λήξει το 24άρι.

Η ίδια η ΚΕΔ η οποία τιμώρησε με δύο αγωνιστικές τους διαιτητές της συγκεκριμένης αναμέτρησης Τσολάκος, και Κωνσταντινίδου, δικαιώνοντας επί της ουσίας τις θέσεις του Ολυμπιακού. Ήταν αναμενόμενο η ΚΕΔ, που δεν έχει τον ρόλο του.. δικαστή ότι δεν θα αποφάσιζε την επανάληψη του αγώνα. Ωστόσο η απόρριψη της ένστασης λόγω αοριστίας δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά.

Ποιος είναι ο λόγος πίσω από την απόρριψη της. Γιατί δεν αναφέρθηκε ακριβώς το δευτερόλεπτο του αγώνα που έγινε το φάουλ; Πως ήταν δυνατό να συμβεί αυτό, όταν το μόνο χρονόμετρο που μπορούσαν να δουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι της μετάδοσης και όχι του ηλεκτρονικού πίνακα ή του 24αριου πάνω από την μπασκέτα.

Η ΚΕΔ όφειλε από την μεριά της να δει προσεκτικά τα βίντεο που της απέστειλε ο Ολυμπιακός και μετά να πάρει τις τελικές αποφάσεις. Τότε θα διαπίστωνε πως υπάρχει φάουλ εντός χρόνου επίθεσης του Ολυμπιακού που δεν δίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου