Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη!

 

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Θρύλου επιστρέφουν στη «μάχη» του πρωταθλήματος, το Σάββατο (25/11), μετά το ταξίδι στη Λετονία και το δύσκολο ματς με την TTT Ρίγα, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup. Στις 12:30, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1, με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Στη συνέχεια, την Τετάρτη (29/11), για την 6η και τελευταία «στροφή» του Eurocup, οι «ερυθρόλευκες» του Θάνου Νίκλα θα υποδεχθούν την ΜΒΚ Ρουζόμπεροκ στο ΣΕΦ (κεντρική αρένα).

Δηλώσεις:

Θάνος Νίκλας: «Ερχόμαστε από ένα δύσκολο ενεργειακά παιχνίδι και από συνεχόμενα ταξίδια. Είναι μια κατάσταση που πρέπει να δείξουμε πνευματική ετοιμότητα, σε μια δύσκολη έδρα. Έχω εμπιστοσύνη στις παίκτριες και στο πώς θα προετοιμαστούμε, παρά την έλλειψη χρόνου. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι απέναντι στις ξένες αθλήτριες του ΠΑΟΚ και να παίξουμε το παιχνίδι στο δικό μας ρυθμό επιθετικά».

Άννα Σπυριδοπούλου: «Μετά από ένα δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι, κοιτάμε το ματς με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε την νίκη, όπως πάντα. Και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ώστε να το πετύχουμε».


Πηγή: osfp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου