Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Τραγωδία! Συντριβή από την Φράιμπουργκ! Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός 5-0 (Europa League)

Απλά τραγωδία! Ο Ολυμπιακός γνώρισε βαριά ήττα από την Φράιμπουργκ με 5-0 σε μία από τις χειρότερες βραδιές στην ιστορία του.

Οι ερυθρόλευκοι μετά από την βαριά ήττα έμειναν και μαθηματικά εκτός Europa League και πλέον θα χρειαστούν νίκη ή ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Τόπολα στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' για να προκριθούν στο Conference League.

Οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την συντριβή από την Φράιμπουργκ έχοντας δεχτεί τρία γκολ από τον Γκρέγκοριτς στο 3', 7' και στο 36', ενώ δέχτηκε και άλλα δύο από τους Σιντίλια στο 42' και στο Ντοάν 77'. 

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρέταξε τον Ολυμπιακό με τον Πασχαλάκη μπροστά από την εστία και τους, Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόι και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Εσε, Καμαρά και Αλεξανδρόπουλος ήταν στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, με τους Ποντένσε, Φορτούνη και Ελ Κααμπί στη επίθεση. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για τους ερυθρόλευκους που δέχτηκαν γκολ στο 3' όταν ο Έγκεσταϊν έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα κόντραρε στον Έσε και έφτασε στον Γκρέγκοριτς, με τον επιθετικό της Φράιμπουργκ να νικάει τον Πασχαλάκη. Στο 5' το σουτ του Κώστα Φορτούνη πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 7' η Φράιμπουργκ έφτασε και στο 2-0. Ο Ντουάν εκτέλεσε το κόρνερ που είχαν κερδίσει οι γηπεδούχοι και ο επιθετικός της Φράιμπουργκ με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 20' ο Γκρέγκοριτς σούταρε με το αριστερό από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά την απομάκρυνση του Ντόι, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 32' ο Αλεξανδρόπουλος πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και σούταρε δυνατά, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Λάινχαρτ και βγήκε κόρνερ. Στο 36' η Φράιμπουργκ έφτασε και σε τρίτο τέρμα. Ο Μακένγκο σέντραρε από αριστερά και ο επιθετικός των γηπεδούχων με κεφαλιά νίκησε τον Πασχαλάκη για τρίτη φορά στο παιχνίδι. Στο 42' η Φράιμπουργκ έφτασε και σε τέταρτο γκολ, με δυνατό σουτ του Σιντίλια.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με την Φράιμπουργκ να προηγείται με 4-0 του Ολυμπιακού.

Το δεύτερο ημίχρον ο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό με τον Ιμπόρα να παίρνει την θέση του Αλεξανδρόπουλου. Στο 60' σουτ του Ελ Κααμπί η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 77' η Φράιμπουργκ έκανε το 5-0. Ο Έσε προσπάθησε να διώξει, αλλά κατά λάθος έστρωσε την μπάλα στον Ντόαν, ο οποίος από κοντά νίκησε τον Πασχαλάκη. Στο 82' ο Μασούρας έκανε το φαλτσαριστό σουτ, αλλά ο Ατουμπόλου έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεσή του, ο Φορτούνης σούταρε δυνατά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. 

Τελικό σκορ 5-0 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό, κόντρα στον Βόλο εκτός έδρας την Κυριακή. 

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Ατουμπόλου, Σιλντίλια, Γκίντερ, Λάινχαρτ, Ντόαν, Έγκεσταϊν, Χέφλερ (78' Σάλαϊ), Μακένγκο (67' Γκίλντε), Χέλερ (67' Αντάμου), Γκρίφο (78' Βάινχαουπτ), Γκρέγκοριτς (67' Ρεχλ).

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι (84' Κίνι), Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε (84' Καρβάλιο), Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος (46' Ιμπόρα), Ποντένσε (50' Μασούρας λ.τρ.), Φορτούνης, Ελ Κααμπί (84' Ελ Αραμπί).

Η βαθμολογία των παιχτών:

Πασχαλάκης -4

Ροντινέι -3

Ρέτσος -0

Ντόι -0

Ορτέγκα -3

Έσε -4

Καμαρά -3

Αλεξανδρόπουλος -4

Φορτούνης -5

Ποντένσε -3

Ελ Κααμπί -4


Ιμπόρα -5

Μασούρας -5

Ελ Αραμπί -

Καρβάλιο -

Κινί -


Προπονητής:

Ντιέγκο Μαρτίνεθ -2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου