Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Μαρινάκης σε Μπαλτάκο: «Πήρες εντολή από τον Μελισσανίδη για τον Φιλιππούση»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους έβγαλε στη… σέντρα για την CEO ιστορία της ΕΠΟ.  Και η παρουσία του έπαιξε καταλυτικό ρόλο προκειμένου η ΕΠΟ να μην μείνει ξανά δίχως πρόεδρο για δεύτερη φορά στους τελευταίους 15 μήνες.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή την αποχή των οκτώ συμβούλων και του Φιλιππούση από την Εκτελεστική Επιτροπή. Πιο συγκεκριμένα ο Μπαλτάκος ανέφερε ότι «δεν είναι ευχάριστο αυτό που συμβαίνει, καθώς δεσμεύτηκα προεκλογικά να μετατραπεί η ΕΠΟ σε κανονική ομοσπονδία. Δεν είναι εύκολο απαιτούνται ρηξικέλευθες αποφάσεις, αυτός είναι και ο λόγος που απουσιάζουν οκτώ σύμβουλοι, εγώ δεν κάνω πίσω».

Η απάντηση όμως ήρθε πληρωμένη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Αυτά που λέτε είναι ωραία αλλά δεν έχουν σχέση με τη πραγματικότητα. Εσείς επιλέξατε χωρίς καμία διαδικασία διευθύνοντα σύμβουλο μια… ρόμπα. τον Φιλιππούση, χωρίς να εξετάσετε βιογραφικά να εξαντλήσετε τα περιθώρια και να ακολουθήσετε τη σωστή διαδικασία».

Προς τιμήν του ο Μπαλτάκος δεν τα αρνήθηκε όλα τα παραπάνω (δεν θα μπορούσε άλλωστε καθώς όλα αυτά είναι γνωστά στο ελληνικό ποδόσφαιρο). Είπε μόνο πως «αν έκανα άλλη πρόταση πέραν του Φιλιππούση, δεν πέρναγε, ήταν βασισμένη σε ισορροπίες» δηλώνοντας εμμέσως την ομηρία του στο «μπλοκ» της ΑΕΚ.

Από την πλευρά του ο Μάκης Γκαγκάτσης δικαιολογήθηκε: «Δεν τους είπα να έρθουν ή όχι είναι θεσμικό το θέμα και θέμα σεβασμού προς το πρόσωπο του προέδρου και το δικό σας (σ.σ. εννοεί τον Μαρινάκη) στη Super League. Σέβομαι και εσάς και είπα πρώτος ότι το ποσό της χορηγίας ήταν υψηλό».

Απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ ο Μαρινάκης αλλά προφανώς με διάθεση να ακούσουν άπαντες στο συμβούλιο είπε μόνον το εξής «Θέλεις να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο ή όχι; Θέλετε να κάνουμε πέντε πράγματα μαζί σας, ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, εθνική προπονητικό κέντρο;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου