Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Απίστευτη γκέλα στα Γιάννενα! ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 2-2 (πρωτάθλημα)

Απίστευτη γκέλα στα Γιάννενα! Απίστευτες καταστάσεις στο φετινό Ολυμπιακό! Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν 0-2 του ΠΑΣ στο ημίχρονο με εντυπωσιακό Φορτούνη που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας τους, αλλά κατάφεραν να χάσουν την νίκη με ένα κάκιστο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έφτασε στην ισοφάριση σε δώδεκα λεπτά με τους Παμλίδη και τον Λιάσο. 

Ο Μίτσελ παρέταξε τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1, έχοντας τον Πασχαλάκη μπροστά από την εστία και τους Βρουσάι, Ντόι, Ρέτσο και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Εμβιλά και Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ ήταν στα χαφ, με τους Χάμες, Φορτούνη και Μπιελ πίσω από τον Ελ Αραμπί. 

Στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα, κάθε άλλο παρά μπάλα είδαμε, καθώς είχαμε, τέσσερις διακοπές λόγω ρίψης καπνογόνων από οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα στον αγωνιστικό χώρο!

Στην τελευταία διακοπή, ο διαιτητής Κουμπαράκης πήρε τους βοηθούς του και αποχώρησαν προς τα αποδυτήρια, με τις δύο ομάδες να ακολουθούν.

Μετά την διακοπή την πρώτη ευκαιρία την είχε ο Ολυμπιακός και πιο συγκεκριμένα στο 18' όταν ο Μπιέλ σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Σούλης μπλόκαρε. Στο 20' νέα καλή στιγμή για τους ερυθρόλευκους. Οι παίκτες του Μίτσελ συνεργάστηκαν υποδειγματικά, ο Ελ Αραμπί γύρισε από δεξιά, ο Μπιέλ σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σούλη. Στο 22' είχαμε αναγκαστική αλλαγή με τον Ανδρούτσο να παίρνει την θέση του τραυματία Βρουσάι που αποχώρησε λόγω μυϊκών ενοχλήσεων. Στο 25' μετά από λάθος των γηπεδούχων, ο Φορτούνης έβγαλε τον Ελ Αραμπί απέναντι στον Σούλη, με τον Μαροκινό φορ, όμως, να μην καταφέρνει να νικήσει τον πορτιέρε του ΠΑΣ. Στο 30' Φορτούνης και Ελ Αραμπί έκαναν πανέμορφα το 1-2, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να κάνει το σουτ και του Σούλη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Στο 33' ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Φορτούνη. Ο Ανδρούτσος έκοψε την αντεπίθεση των γηπεδούχων και έδωσε στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Μαροκινός βρήκε με εντυπωσιακό τρόπο τον Φορτούνη και ο διεθνής μεσοεπιθετικός με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σούλη. Στο 42' ο Φορτούνης έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Ελ Αραμπί, αυτός πάσαρε στον Χάμες, ο Κολομβιανός ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να σουτάρει. Στο 45' ο Ολυμπιακός πέτυχε και δεύτερο γκολ σε εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Κώστα Φορτούνη.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 0-2 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δίχως αλλαγές για τις δύο ομάδες. Με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά στο γήπεδο και στο 46' Ριένστρα δοκίμασε το πόδι του, αλλά ο Πασχαλάκης έπεσε και μπλόκαρε. Στο 50' νέα καλή στιγμή για τον ΠΑΣ, αλλά η κεφαλιά του Παντελάκη πέρασε άουτ. Στο 56' το σουτ του Μορέιρα πέρασε λίγο άουτ πάνω από την εστία του Πασχαλάκη. Στο 63' η κεφαλιά του Λιάσος μετά από κεφαλιά σταματάει στο δοκάρι. Στο 65' ο ΠΑΣ μειώνει το σκορ και μπαίνει ξανά στο παιχνίδι. Ο Παμλίδης με συρτό σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στην γωνία του Πασχαλάκη. Στο 76' οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση.  Ο Μορέιρα μπήκε από αριστερά στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και ο Λιάσος έστειλα την μπάλα στα δίκτυα. Στο 83' ο Μπάλαν λίγο έλειψε να γυρίσει εντελώς το παιχνίδι για τον ΠΑΣ, όταν μπήκε ανάμεσα σε Ρέτσο και Ντόη, όμως η προβολή του δεν βρήκε στόχο. Στο 86' το σουτ του Φορτούνη το μπλόκαρε ο Σούλης.

Τελικό σκορ 2-2 και επόμενη αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' την ερχόμενη Τετάρτη.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος – Καραχάλιος, Ριένστρα, Λιάσος – Μορέιρα, Παμλίδης (81' Ροσέρο), Σταματελόπουλος (60' Μπαλάν)

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης – Βρουσάι (22' Ανδρούτσος), Ρέτσος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ (81' Μαρσέλο)- Εμβιλά, Χουάνγκ (81' Γκάρι Ροντρίγκεζ)- Μπιέλ, Χάμες (70' Κασάμι), Φορτούνης – Ελ Αραμπί (70' Μπακαμπού)


Η βαθμολογία των παιχτών:

Πασχαλάκης -6

Βρουσάι -6

Ρέτσος -4

Ντόη -4

Ρέαμπτσιουκ -4

Εμβιλά -7

Χουάνγκ -5

Μπιέλ -6

Χάμες Ροντρίγκες -6

Φορτούνης -9

Ελ Αραμπί -8


Ανδρούτσος -6

Κασάμι -5

Μπακαμπού -5

Μαρσέλο -6

Γκάρι Ροντρίγκες -5


Προπονητής:

Μίτσελ -5


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου