Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Επικράτησε της Προοδευτικής στο Ρέντη! Ολυμπιακός β'-Προοδευτική 1-0 (Super League 2)

Ο Ολυμπιακός β' επέστρεψε στις νίκες μετά την αναμέτρηση με την Καλλιθέα στο ''Ελ. Πάσο'', όπου οι ερυθρόλευκοι αποχώρησαν από το γήπεδο λόγω της σκανδαλώδους διαιτησίας.

Ο Ολυμπιακός β' έφτασε στην νίκη με χρυσό σκόρερ τον Χρυσόπουλο, ύστερα από ασίστ του εξαιρετικού για ένα ακόμη παιχνίδι Κωστή.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 4' είχαν την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι, μετά από σέντρα του Μαρίνου, κεφαλιά-πάσα του Μαυρουδή στον Μπα, νέα κεφαλιά του Μπα από κοντά, η μπάλα βγήκε άουτ. Στο 6' η μπαλιά του Νταμπό προς τον Μαρίνο, εκείνος βγήκε τετ-α-τετ με τον Καραργύρη, απέκρουσε εκείνος και κράτησε το 0-0. Στο 28' οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ. Κόρνερ του Κωστή, κεφαλιά του Χρυσόπουλου και γκολ για την ομάδα του Ολυμπιακού. Στο 40' μακρινό σουτ του Μπα, απέκρουσε ο Καραργύρης.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό β' να προηγείται με 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δίχως αλλαγές για τις δύο ομάδες. Με τον Ολυμπιακό β' να είναι και πάλι καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και στο 56' να έχει δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Κωστή. Στο 63' ωραία εκτέλεση κόρνερ του Κωστή η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της Προοδευτικής.

Ολυμπιακός Β': Παπαδούδης, Λάιντνερ, Μπα (61' Καρακούτης), Καλογερόπουλος, Νταμπό, Μαυρουδής, Μαρίνος (76' Αργυρίου), Βοιλης, Κατσουλίδης, Κωστή, Χρυσόπουλος

Προοδευτική: Καραργύρης, Αλεξίου, Ποτουρίδης, Φάζος, Παβλάς (54' Σινγκ), Τζανουλίνος (54' Γιόβιτς), Αγγελόπουλος, Μεγαρίτης, Ευθυμίου, Λαζαρίδης, Γιαννιτσάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου