Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

«Μπορούμε να κάνουμε πράξεις τις προσπάθειές μας»
Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-3 της Λαμίας για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός έφτασε την 9η συνεχόεμνη νίκη και στην 14η στους τελευταίους 15 αγώνες. Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς.αλλά και οι παίχτες της ομάδας.

Πέδρο Μαρτίνς.

«Μπορούμε να κάνουμε πράξεις τις προσπάθειές μας»
«Σήμερα ήταν ακόμα ένα παιχνίδι που τελειώνει με νίκη για εμάς. Αυτό που συμβαίνει σε σχέση με την αρχή της σεζόν, είναι ότι η ομάδα είναι πολύ πιο ήρεμη γιατί πραγματοποιούνται οι προσπάθειες, που έχει ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε πάντα την ίδια όρεξη, παίζουμε πάντα για τον ίδιο στόχο, γιατί βλέπουμε πως μπορούμε να κάνουμε πράξεις τις προσπάθειές μας».
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε: «Θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μετά το πρωτάθλημα. Τώρα είμαστε εδώ για να σχολιάσουμε το ματς. Μετά το πρωτάθλημα μπορούμε να κάνουμε μία γενική συζήτηση».
Όσον αφορά στους Λοντίγκιν, Σολδάνο και Ανδρούτσο που πήραν την ευκαιρία κι αν έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοσή τους: «Δεν είναι το καλύτερο για τους παίκτες όταν η ομάδα δεν αποδίδει τόσο καλά και δεν μπορούμε να κρίνουμε την απόδοση τους. Είναι επαγγελματίες, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, προσπάθησαν να ανταπεξέλθουν, αλλά δεν βοηθήθηκαν κι από την ομάδα».
Ζιλ Ντίας.
«Του χρόνου να κερδίσουμε και τους δύο τίτλους»
 «Θα θυμόμαστε πώς στην Ευρώπη τα πήγαμε καλά. Αν και φυσικά έπρεπε και θα μπορούσαμε να είχαμε πάει πιο μακριά».
Σε ό,τι αφορά τους στόχους του Ολυμπιακού, τόσο για τη φετινή σεζόν όσο και για την επόμενη, εξήγησε: «Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τίτλους, αλλά κάναμε πολλά καλά παιχνίδια φέτος. Είμαστε πανέτοιμοι ώστε του χρόνου να κερδίσουμε και τους δύο τίτλους, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα».
Κώστας Φορτούνης.
«Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, μας χαίρεται ο κόσμος»
Για το ματς με την Λαμία:
«Ήταν ένα ακόμη παιχνίδι που τελείωσε με νίκη για εμάς. Αυτό που συμβαίνει σε σχέση με την αρχή της χρονιάς είναι ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι πολύ πιο ήρεμη και υλοποιούνται οι προσπάθειες από την αρχή της σεζόν. Έχουμε πάντα την ίδια όρεξη, παίζουμε με τον ίδιο στόχο, όμως αυτή τη στιγμή είμαστε πιο ήρεμοι γιατί βλέπουμε ότι γίνονται πράξη οι προσπάθειές μας».
Για το σερί που τρέχει ο Ολυμπιακός:
«Έχουμε κάνει σερί νικών και στο γήπεδό μας και εκτός έδρας. Δείχνουμε στοιχεία πάρα πολύ καλής ομάδας. Σε όλα τα παιχνίδια κυριαρχούμε στον αγωνιστικό χώρο. Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, παίζουμε ποδόσφαιρο που το χαίρεται ο κόσμος. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει μπει στο σωστό δρόμο».
Για το αν χαίρεται περισσότερο όταν δίνει ασίστ ή όταν σκοράρει:
«Και στις δύο στιγμές».
Για το αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό:
«Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Να τελειώσουμε πρώτα τη σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου