Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Ξανά μπαλάρα από τον Θρύλο! Ολυμπιακός-Ξάνθη 4-0 (πρωτάθλημα)

Χάθηκε πάλι η μπάλα, 4-0 η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας!!!
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Ολυμπιακός. Παρότι το πρωτάθλημα έχει κριθεί,οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να παραδίδουν μαθήματα ποδοσφαίρου και είναι σίγουρο ότι σε νορμάλ συνθήκες οι Πειραιώτες θα ήταν ήδη πρωταθλητές Ελλάδος,αλλά στο ποδόσφαιρο της ''εξυγίανσης'' και της πρώτης φοράς φασιστεράς τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν και της Ξάνθης με 4-0 και δείχνουν ότι την νέα χρονιά τα πράγματα θα είναι πολύ καλά για εκείνους.
Κορυφαίος του αγώνα ο Γκιγιέρμε που σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και μάλιστα εις διπλούν. Ο Γκιγιέρμε αποδεικνύει ότι είναι ο παίχτης που έψαχνε ο Ολυμπιακός στην μεσαία γραμμή και ότι με αυτόν θα κάνουν πολλά πράγματα και στην Ελλάδα,αλλά και στην Ευρώπη. Τα άλλα γκολ της ομάδας πέτυχαν οι Ομάρ και Φορτούνης. Με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να κάνει πράγματα και θαύματα την φετινή σεζόν και αποδεικνύει ότι είναι μακράν ο κορυφαίος παίχτης του ελληνικού πρωταθλήματος.
Όσον αφορά τον κόσμο και αυτός είναι μακράν ο καλύτερος στην Ελλάδα και όχι μόνο. Σχέδον 30.000 θεατές βρέθηκαν σήμερα στο ''Γ. Καραϊσκάκης''και δημιουργήσαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα,στο τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακό για την φετινή σεζόν στο ΝΑΟ. Παράλληλα έδωσαν το σύνθημα για την επόμενη ημέρα.
Ξανά με τα ερυθρόλευκα και επίσημα ο Αβράαμ Παπαδόπουλος. Ο 34χρονος έκανε ντεμπούτο και πάλι με την ερυθρόλευκη,όταν και πέρασε στο 70' στην αναμέτρηση στην θέση του Μεριά.
Όσον αφορά την διαιτησία μια από τα ίδια ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι. Ο επόπτης Κουμπαράκης ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Χασάν,υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον Μασούρα ο οποίος και έδωσε την ασίστ στον Αιγύπτιο επιθετικό. Επίσης στο 33' της αναμέτρησης ο Νικολακάκης.ο άλλος βοηθός,σταμάτησε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Τσιμίκα.
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 9'. Σέντρα του Τσιμίκα από τα αριστερά, ο Σολδάνο δεν έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Ομάρ που έπιασε το διαγώνιο σουτ με τον Ζίβκοβιτς να διώχνει σε κόρνερ. Στο 10' οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γκιγιέρμε με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 16' δεύτερο γκολ για τους Πειραιώτες με σκόρερ και πάλι τον Γκιγιέρμε. Ο Ζιλ Ντίας συνεργάστηκε άψογα με τον Ομάρ,ο οποίος και έκανε την σέντρα και ο Γκιγιέρμε με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 19' ο Φορτούνης βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης,αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ζίβκοβιτς. Στο 21' δυνατό σουτ του Γκιγιέρμε έδιωξε σε κόρνερ ο Ζίβκοβιτς. Στο 25' απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Φορτούνη, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Ζίβκοβιτς. Στο 35' σουτ του Μελιόπουλου μπλόκαρε ο Σα. Στο 43' είχαμε το τρίτο γκολ για τους ερυθρόλευκους. το δυνατό σουτ του Καμαρά κατέληξε στο δοκάρι του Ζίβκοβιτς και στην επαναφορά ο Ομάρ με κεφαλιά την έστειλε στα δίκτυα της Ξάνθης. Σκορ πρώτου ημιχρόνου 3-0 για τον Ολυμπιακό.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι μπήκαν το ίδιο δυναμικά και έχασαν μια καλή ευκαιρία με τον Καμαρά στο 50',αλλά το σουτ πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 57' οι Πειραιώτες πέτυχαν και τέταρτο γκολ. Εξαιρετική μπαλιά του Γκιγιέρμε,εκπληκτικό κατέβασμα της μπάλας από τον Φορτούνη και στην συνέχεια εξαιρετικό πλασέ για τα δίκτυα του Ζίβκοβιτς. Στο 67' συνεργασία του Φορτούνη με τον Γκιγιέρμε, σουτ του Ντίας, έδιωξε σε κόρνερ ο Ζίβκοβιτς.
Τελικό σκορ 4-0 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Λαμία εκτός έδρας την Κυριακή.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -8
Ομάρ -8
Σισέ -7
Μεριά -7
Τσιμίκας -7
Γκιγιέρμε -10
Καμαρά -8
Ποντένσε -7
Ζιλ Ντίας -8
Φορτούνης -10
Σολδάνο -6

Μασούρας -7
Χασάν -6
Παπαδόπουλος -7

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -8

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά (69’ Παπαδόπουλος), Σισέ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε (58’ Μασούρας), Ντίας, Φορτούνης (74’ Χασάν), Σολδάνο.

Α.Ο. Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Αμορίμ, Κασάδο (46’ Χατζητερζόγλου), Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Ντιρεστάμ, Μελιόπουλος, Μπρίτο (73’ Φακκής), Σαρπόνγκ (66’ Θυμιάνης), Μπαξεβανίδης, Σιλά.

Σκόρερ: 10’, 16’ Γκιλιέρμε, 44’ Ελαμπντελαουί, 57’ Φορτούνης / -

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης)

Βοηθοί: Βασίλειος Νικολακάκης (Ηρακλείου), Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)

Αναπληρωματικός: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: 80’ Παπαδόπουλος / 25’ Κασάδο

Κόκκινες: - / -

Δοκάρια: 44' Καμαρά / -



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου