Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Συνεχίσε το σερί νικών του ο Θρύλος! Λαμία-Ολυμπιακός 1-3 (πρωτάθλημα)

«Καθάρισε» και στη Λαμία...
Το πρωτάθλημα μπορεί να έχει κριθεί,αλλά οι παίχτες του Ολυμπιακού μόνο αδιάφοροι δεν παρουσιάστηκαν σε ένα ακόμη παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν της Λαμίας εκτός έδρας με 1-3 και πέτυχαν την 9η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.
Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να μην δημιούργησαν τις ίδιες ευκαιρίες με τα προηγούμενα παιχνίδια,αλλά ήταν πιο αποτελεσματικοί και πέτυχαν τρία γκολ. Σκόρερ των ερυθρόλευκων ήταν οι Καμαρά,Φορτούνης και Χασάν.
Τραγελαφική για ένα ακόμη παιχνίδι η διαιτησία,καθώς το γκολ της Λαμίας προήλθε από επιθετικό φάουλ του Μπαράλες στον Μεριά. Παράλληλα ο διαιτητής ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των παιχτών της Λαμίας.
Φανταστικός για ένα ακόμη παιχνίδι ο κόσμος των ερυθρόλευκων που έδωσε το παρών στο γήπεδο της Λαμίας.
Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε λίγες αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ξάνθη. Στο τέρμα επέλεξε τον Λοντίγκιν και στο δεξί άκρο της άμυνας τον Ανδρούτσο.
Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και δεν είχε ευκαιρίες και η πρώτη μάλιστα κλασική ευκαιρία ανήκει στην Λαμία και πιο συγκεκριμένα στο 17'. Ο Ασούμπρε βγήκε στην κόντρα,αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λοντίγκιν. Στο 26΄ ο Ολυμπιακός είχε μια καλή ευκαιρία σε σουτ του Σολδάνο,αλλά ο Μελισσάς μπλόκαρε την μπάλα. Στο 35' οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ. Ο Γκιγιέρμε κινήθηκε από τα δεξιά, πάσαρε στον Ποντένσε που απέφυγε τον Βάντερσον, γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Καμαρά με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Μελισσά. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τους Πειραιώτες μπροστά στο σκορ με 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι οι Πειραιώτες δεν μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και η Λαμία στο 48' είχε μια διπλή ευκαιρία σε κεφαλιά του Καραμάνου και του Μπαράλες,αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μπλόκαρε την μπάλα. Στο 65' η Λαμία φτάνει στην ισοφάριση σε σουτ του Ασούμπρε,ένα γκολ το οποίο πρόήλθε από επιθετικό φάουλ. Στο 68' οι ερυθρόλευκοι πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ με τον Φορτούνη, ύστερα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Στο 78' ο Καμαρά βρήκε ωραία τον Χασάν,αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Μελισσάς. Στο 85' έχουμε το 1-3 για τον Ολυμπιακό. Ο Καμαρά με ωραία μπαλιά βρίσκει τον Νάτχο,αυτός κάνει γύρισμα και ο Χασάν σε σουτ στην κίνηση διαμορφώνει το τελικό σκορ. Στο 93' σουτ του Μπουλούλη μπλόκαρε εύκολα ο Λοντίγκιν.
Τελικό σκορ 1-3 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Λάρισα εκτός έδρας.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Λοντίγκιν -7
Ανδρούτσος -5
Μεριά -6
Σισέ -6
Τσιμικας -5
Γκιγιέρμε -7
Καμαρά -8
Ποντένσε -7
Ζιλ Ντίας -5
Φορτούνης -8
Σολδάνο -5

Χασάν -8
Μασούρας -7
Νάτχο -8

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -8

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας
Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου)
4ος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)


ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος):
Μελίσσας, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος (65' Τομάς), Μπλάζιτς, Μπεχαράνο (81' Μπουλούλης), Ασούμπρε, Καραμάνος, Μπαράλες (73' Τσούκαλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Λοντίγκιν, Ανδρούτσος, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιλιέρμε, Ποντένσε (65' Μασούρας), Ζιλ Ντίας, Φορτούνης (84' Νάτχο), Σολδάνο (58' Χασάν).

 
Γκολ: 65' Ασούμπρε - 35' Καμαρά, 68' Φορτούνης, 85' Χασάν
Κάρτες: 60' Ασίγκμπα, 69' Βάντερσον - 55' Ποντένσε, 70' Γκιλιέρμε, 73' Φορτούνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου