Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Ηθελέστα και παθέστα! Ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός πλέι οφ!

Κύριοι, αποτύχατε...
Ηθελέστα και παθέστα! Οι ερυθρόλευκοι έμειναν εκτός πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός ήθελε συνδυασμό αποτελεσμάτων για να περάσει στην επόμενη φάση της ευρωλίγκας,κάτι τέτοιο δεν συνέβη με αποτέλεσμα να μείνει εκτός πλέι οφ.
Οι Πειραιώτες ήθελαν νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ζαλγκίρις,κάτι τέτοιο δεν έγινε μιας και οι Λιθουανοί επικράτησαν με 86-93 στην Ισπανία και πέρασαν αυτοί στην επόμενη φάση. Και μπορεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να επικράτησε της Μπασκόνια και η Εφές της Αρμάνι,αλλά αυτό δεν αρκούσε στους Πειραιώτες.
Αλλά όπως γράψαμε ο Ολυμπιακός ήταν άξιος της μοίρας του. Διότι δεν γίνεται στα τελευταία δέκα παιχνίδια να έχεις 8 ήττες,δεν γίνεται να χάνεις 23 (!!) πόντους από την Γκραν Κανάρια και σε έναν κρίσιμο αγώνα,όπως αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ζαλγκίρις να χάνεις μέσα στο ΣΕΦ. 
Η ομάδα αυτή έχει τελειώσει και θα πρέπει οι Αγγελόπουλοι να βγουν και να πουν τι συμβαίνει στην ομάδα,να αναλάβουν τις ευθύνες του. Ο κόσμος έχει στηρίξει την ομάδα,γιατί του πρόσφερε χαρές,αλλά όμως τα τρία τελευταία χρόνια η ομάδα πάει όλο και χειρότερα και ήρθε η ώρα επιτέλους να βγουν μπροστά. Επιπλέον να διώξουν όλους αυτούς τους τουρίστες από την ομάδα με πρώτο και καλύτερο τον Μπλατ και από αύριο κιόλας να χτίσουν την ομάδα που όλοι ονειρευόμαστε.
Σε ότι αφορά την Ελλάδα να φτάσουν ως τέλους και να πολεμήσουν την εγχώρια παράγκα του ...φάρου.


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου