Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Πρωταθλητής στην Κ17 ο Θρύλος! ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 (πρωτάθλημα)

Πέρυσι ο ΠΑΟ, φέτος ο ΠΑΟΚ
Πρωταθλητής στην Κ17 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 0-1 του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο και κατέκτησαν το 3ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στις εν λόγω ηλικίες και 6ο συνολικά. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ντότης στο 49'. Με δέκα παίχτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι ερυθρόλευκοι καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις ο Τσάβος.
Οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ ανώτεροι από τους παίχτες του ΠΑΟΚ και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα γκολ,όμως στο 24' ο Μπαλωμένος νίκησε τον Κεραμιδά,ενώ στο 33′ ήταν η σειρά του Σαπουντζή με φάουλ να απειλήσει τα καρέ του ΠΑΟΚ, ενώ στο 36′ ο Λιάτσος είδε το δυνατό σουτ που επιχείρησε, να περνά δίπλα από το δοκάρι του Μπαλωμένου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες ήταν και πάλι κυριάρχοι και έχασαν αυτοί τις περισσότερες ευκαιρίες,χάνοντας ανεπανάληπτα τετ α τετ.
Τελικό σκορ 0-1 με τους ερυθρόλευκους να αποδεικνύουν ότι στα τμήματα υποδομής γίνεται πολύ καλή δουλειά.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Αβεντισιάν, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Κιτσάκης, Καραμπέρης (66' Ντάικο), Χρ. Γρόσδης, Τζόλης, Τσοπουρόγλου, Καρακούτης (66' Κωνσταντέλιας), Γκορτεζιάνι (87’ Θεοδωρίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Τσάβος, Κατσόγιαννης, Ασλανίδης, Κεραμίδας, Σαπουντζής (82’ Μούκα), Γούλας, Λιάτσος (58’ Αρσενίδης), Ντότης, Κατσαβάκης, Σουρλής (90'+1 Σταμούλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου