Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Απίστευτη μπαλάρα από τον Θρύλο! Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-5 (πρωτάθλημα)

Χάθηκε η μπάλα! 5-0 μέσα στο Αγρίνιο! Χάζεψε ο κόσμος!
Απίστευτη μπαλάρα από τον Θρύλο στο Αγρίνιο! Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 0-5 του Παναιτωλικού και έδειξαν ότι έχουν πολύ καλές βάσεις για την νέα σεζόν και το γεγόνος ότι χάθηκαν οι εγχώριοι τίτλοι,δεν οφείλεται μόνο σε αγωνιστικούς λόγους,αλλά και σε άλλους παράγοντες.
Ο Ολυμπιακός μάλιστα είχε πολυφωνία στην επίθεση,καθότι τα 5 γκολ του,τα πέτυχαν πέντε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι Μασούρας,Χασάν,Γκιγιέρμε,Καμαρά και Ομάρ. Κορυφαίος του Ολυμπιακού ο Κώστας Φορτούνης που είχε δύο ασίστ,ενώ είχε συμμετοχή σε ένα ακόμη. 
Τραγικός ο επόπτης Απτόσογλου που ανακάλυψε δύο οφσάιντ εις βάρος του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο. Ειδικά στο πρώτο, στο 32' ο Ομάρ ήταν σε θέση τετ-α-τετ και καλύπτονταν από δύο τουλάχιστον παίκτες του Παναιτωλικού.
Φανταστικός και ο ερυθρόλευκος κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο του Αγρινίου και δημιούργησε μια φανταστική ατμόσφαιρα.
Ο Μαρτίνς ξεκίνησε με μόλις δύο αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε συγκρίση με το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Τσιμίκας πήρε την θέση του Κούτρη και ο Χασάν την θέση του Γκερέρο. 
Ο Παναιτωλικός είχε την πρώτη ευκαιρία στο αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 6'. Σέντρα του Αμαράλ από τα αριστερά, ο Μάζουρεκ έκανε την προβολή, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού της εστία του Σα. Στο 9' οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με τον Μασούρα. Σέντρα του Ποντένσε,ο Χασάν κατέβασε ωραία την μπάλα,που την έστρωσε στον Μασούρα και ο οποίος με κεφαλιά,ύστερα από διπλή προσπάθεια την έστειλε στα δίκτυα του Κυριακίδη. Στο 25' σέντρα του Τσιμίκα,κεφαλιά του Φορτούνη η μπάλα άουτ. Στο 26' ο Σισέ με κόντρα απομάκρυνε το σουτ του Μάρκος Πάουλο. Στο 42' μακρινό σουτ του Γκιγιέρμε έδιωξε ο Κυριακίδης. Στο 43' σουτ του Ποντένσε,μπλόκαρε ο Κυριακίδης. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ με 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι μετέτρεψαν τον αγώνα σε παράσταση για έναν ρόλο άφου πέτυχαν άλλα τέσσερα γκολ και θα μπορούσαν να πετύχουν άλλα τόσα. Στο 50' γκολ για τον Ολυμπιακό ύστερα από εξαιρετικό συνδυασμό του Τσιμίκα,του Φορτούνη και του Χασάν. Ο Τσιμίκας έδωσε μια εξαιρετική μπαλία στον Φορτούνη,εκείνος βρήκε πολύ ωραία τον Χασάν και ο Αιγύπτιος με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 0-2. Στο 58' εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη με πάσα για τον Ομάρ, ο Νορβηγός έκανε το σουτ και ο Κυριακίδης έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε. Στο 60' σουτ του Ντίας έδιωξε σε κόρνερ ο Κυριακίδης. Στο 61΄τρίτο γκολ για τους ερυθρόλευκους. Κόρνερ του Φορτούνη,κεφαλιά του Γκιγιέρμε και η μπάλα στα δίκτυατου Κυριακίδη. Στο 63' σουτ του Ποντένσε η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κυριακίδη. Στο 67' νέα καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό,αλλά η εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη πέρασε μόλις άουτ. Στο 70' οι Πειραιώτες πέτυχαν και τέταρτο γκολ. Ο Φορτούνης βρήκε στα δεξιά τον Ομάρ, εκείνος έκανε τη σέντρα, κεφαλιά του Ντίας, απέκρουσε προσωρινά ο Κυριακίδης και ο Καμαρά πλάσαρε από κοντά στην ανυπεράσπιστη εστία. Στο 76' μια καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό,αλλά το σουτ του Ντουάρτε πέρασε άουτ. Στο 77' έχουμε το 0-5 για τον Ολυμπιακό. Ωραία συνεργασία Ντίας και Ομάρ. Ο Ντίας βρίσκει πολύ ωραία τον Ομάρ και ο Νορβηγός με πολύ δυνατό σουτ νίκησε για πέμπτη φορά τον Κυριακίδη. Στο 79' ο Ποντένσε συνεργάστηκε με τον Φορτούνη,αλλά ο Φορτούνης δεν πλάσαρε εύστοχα. Στο 81' ο Ντουάρτε,βρήκε έξυπνα τον Μπαΐροβιτς,αλλά ο Σα απέκρουσε.
Τελικό σκορ 0-5 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Ξάνθη εντός έδρας.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα- 7
Ομάρ -8
Σισέ -7
Μεριά -7
Τσιμίκας -8
Μπουχαλάκης -7
Γκιγιέρμε -8
Μασούρας -8
Ποντένσε -8
Φορτούνης -9
Χασάν -8

Ζιλ Ντίας -8
Καμαρά -8
Σολδάνο -7

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -9

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μανά, Μάζουρεκ, Ντίας (69’ Ντουάρτε), Αμαράλ, Πάουλο, Λουσέρο (53’ Μπαΐροβιτς), Τσοκάνης (38’ Μαρινάκης), Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης (66’ Καμαρά), Φορτούνης, Ποντένσε, Μασούρας (60’ Ντίας), Χασάν (71’ Σολδάνο).

Γήπεδο
: «Γήπεδο Παναιτωλικού»

Σκόρερ: - / 9’ Μασούρας, 50’ Χασάν, 61’ Γκιγιέρμε, 70’ Καμαρά, 78’ Ελαμπντελαουί

Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας)

Αναπληρωματικός: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες: 56’ Μάζουρεκ, 66’ Μαρινάκης / -

Κόκκινες: - / -

Δοκάρια: 6’ Μάζουρεκ / -



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου