Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Συνεχίζει το έργο της η ''εξυγίανση''! Με γκολ οφσάιντ προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ!

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάνουν σπορ
Συνεχίζει ακάθεκτη η ''εξυγίανση'' να διαλύει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια ακόμη διαιτητική αλλοίωση είχαμε αυτήν την φορά υπέρ του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα η αγαπημένη του συστήματος ομάδα του ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με γκολ από ξεκάθαρη θέση οφσάιντ.
Ήταν το 17ο λεπτό του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ομάδα της Τρίπολης, όταν και μετά από σέντρα του Ίνγκασον και κεφαλιά – πάσα του Ζαμπά, ο Λέο Μάτος από θέση οφσάιντ και αφού ο διαιτητής με τον επόπτη έκλεισαν τα μάτια τους, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0.
Για την ιστορία το παιχνίδι τελείωσε 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ με σκόρερ και πάλι τον Μάτος -αυτήν την φορά το γκολ ήταν έγκυρο- στο 96'.

Να χαίρεστε το σάπιο ποδόσφαιρο σας ''εξυγιαντες''!



Γήπεδο: Τούμπα
Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης)
Βοηθοί: Χρήστος Τζιώτζιος (Θράκης), Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας)
4ος: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Κάνιας (73' Σάκχοβ), Μίσιτς, Βιεϊρίνια (83' Σβιντέρφσκι), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (65' Ελ Καντουρί), Άκπομ.
Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδη, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Πασαλίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Ορτέγκα, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (83' Μπέλοτ), Κυριακόπουλος (86' Καλτσάς), Τσιλιανίδης, Αραβίδη (69' Δουβίκας)

Γκολ: 17', 90+6' Μάτος
Κίτρινες: 66' Ίνγκασον, 73' Ελ Καντουρί / 18' Αθανασιάδης, 45+1' Κυριακόπουλος, 60', 90+4' Ιγκλέσιας, 90+4' Καλτσάς
Κόκκινες:  90+4' Ιγκλέσιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου