Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Γκος: «Μικρός... χαμός στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, παίξαμε ωραίο μπάσκετ στο δεύτερο»

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στην νίκη με 67-94 κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου. Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόνισε πως άλλαξε το κλίμα στο δεύτερο μέρος μετά από έναν μικρό χαμό στα αποδυτήρια.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το κλειδί ήταν η άμυνα. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ καλύτερα στην άμυνα κι αυτό οδήγησε σε πολύ καλύτερο παιχνίδι στην επίθεση. Δεν είχαμε παίξει καλά στο πρώτο μέρος, ειδικά αμυντικά. Στα αποδυτήρια έγινε ένας μικρός χαμός, αλλά αυτό μεταφράστηκε σε μια πολύ καλύτερη εικόνα στο δεύτερο μέρος, όπου παίξαμε και ωραίο μπάσκετ».

Για το ρεκόρ του Ολυμπιακού στον 1ο γύρο: «Σίγουρα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα τα πράγματα έως τώρα. Αλλά πρέπει να υπολογίσουμε τους τραυματισμούς, τις προσθαφαιρέσεις μέσα στην χρονιά. Από αυτή την άποψη πιστεύω πως είμαστε σε καλό σημείο. Έχουμε θετικό ρεκόρ και τώρα που είμαστε πλήρεις, μπορούμε να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα. Σίγουρα είμαστε σε ένα γκρουπ ομάδων που είναι όλοι πολύ μαζεμένοι, είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου