Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Φραν Ναβάρο! Έρχεται στην χώρα μας το Σάββατο!

Ο Φραν Ναβάρο αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη χειμερινή προσθήκη του Ολυμπιακού από την Πόρτο.

Ο Ισπανός φορ αποτελεί εισήγηση του Πέδρο Άλβες, ο οποίος ενέτεινε τις επαφές με τους Δράκους τις τελευταίες ώρες και έτσι ο 25χρονος αναμένεται το Σάββατο στην Ελλάδα για ιατρικά και υπογραφές.

Η άμεση αποχώρηση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί για το Μαρόκο ενόψει Κόπα Άφρικα, επίσπευσε τις διαδικασίες απόκτησης φορ αφού αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία, καθώς ο μοναδικός επιθετικός θα είναι ο Στέβαν Γιόβετιτς, μιας και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι τραυματίας.

Ο Ναβάρο αποκτήθηκε φέτος από την Πόρτο με την οποία είχε σε 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ένα γκολ. Ενώ τις δύο προηγούμενες σεζόν αγωνίζονταν στην Ζιλ Βιθέντε με την οποία σε 78 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, είχε 37 γκολ και βγάζοντας και 3 ασίστ. Παράλληλα στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Ακαδημίες της Βαλένθια και στην Λόκερεν. Επίσης είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της εθνικής Ισπανίας.

Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Πόρτο αφορά σε 6μηνο δανεισμό του Ισπανού αντί 250.000 ευρώ με οψιόν αγοράς (προαιρετική) που ανέρχεται στα 7.500.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου