Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Από γκέλα σε γκέλα η Κούλα! Ούτε με παίχτη παραπάνω δεν νικάνε! Πανσερραϊκός-ΑΕΚ 2-2 (πρωτάθλημα)

Μετά την ισοπαλία στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, η ομαδάρα του Αλμέιδα δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες παρότι έπαιζε με παίχτη παραπάνω από το 64'.

Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη φορά που η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Πανσερραϊκό, αφού στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην OPAP Arena οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 1-1.

Καλό ρυθμό είχε το ματς στα πρώτα λεπτά, με Χατζηστραβό και Γκαρσία να έχουν από μία καλή στιγμή για τις δύο ομάδες και στο 16' ήρθε το γκολ για την ΑΕΚ που για ακόμη μία φορά στα τελευταία της παιχνίδια σκόραρε νωρίς.

Στο 39' ήρθε το 1-1 για τον Πανσερραϊκό που όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε στο γήπεδο. Ο Μούργος έκανε υπέροχη σέντρα, ο Μουκουντί έχασε τον Θυμιάνη κι εκείνος με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη.

Στο 45' συγκεκριμένα, ο Γαλανόπουλος έκανε πολύ ωραία ενέργεια, έδωσε για τον Τσούμπερ, εκείνος έβγαλε τρομερή ασίστ για τον Λιβάι που απέναντι από τον Κατσίκα πλάσαρε για το 1-2.

Στο 65' ήρθε η αποβολή του Μπέργκστρομ ο οποίος ανέτρεψε τον Γκαρσία ενώ εκείνος έβγαινε σε τετ α τετ. Κι εκεί που θα περίμενε κανείς πως η κόκκινη κάρτα θα λειτουργούσε υπέρ της ΑΕΚ, μάλλον έγινε το αντίθετο.

Και πιο συγκεκριμένα στο 94' ο Αθανασιάδης έκανε τραγική έξοδο, έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Θυμιάνης έκανε το 2-2 από κοντά μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Πανσερραϊκός: Κάτσικας, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Ντανκερλούι, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (80' Οικονόμου), Ουεντραόγκο, Σοφιανός (58' Τομάς), Μούργος (80' Μπάιροβιτς), Χατζηστραβός (65' Γκοτζαμανίδης), Άλεκσιτς.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί (78' Μήτογλου), Χατζισαφί, Γαλανόπουλος (60' Μάνταλος), Γιόνσον (46' Σιμάνσκι), Ελίασον, Τσούμπερ (78' Ζίνι), Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου