Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Και επίσημα στο Κόπα Άφρικα ο Ελ Κααμπί!

Ο Ελ Κααμπί θα είναι και επίσημα στο Κόπα Άφρικα και πλέον οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού. 

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2023, θα φιλοξενηθεί στην Ακτή Ελεφαντοστού από τις 13 Ιανουαρίου 2024, έως τις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα διεξαγωγής του τελικού του τουρνουά.

Ο Ελ Κααμπί γύρισε στην Ελλάδα και σήμερα έμαθε και επίσημα ότι βρίσκεται στην τελική 23άδα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί. Το θέμα ήταν ούτως ή άλλως τυπικό, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μαρόκου είχε τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στους 15-16 εν δυνάμει βασικούς ποδοσφαιριστές του. Η παρουσία του στη διοργάνωση, ήταν δεδομένη. Και ο παίκτης είχε ενημερωθεί ότι θα δώσει κανονικά το παρών από τον προπονητή του.

Με βάση τον προγραμματισμό, λοιπόν, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Μαρόκου θα πρέπει να βρεθούν στις 2 Ιανουαρίου στην πατρίδα τους, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για τα παιχνίδια τους στο Κόπα Αφρικα. 

Εάν ισχύσει αυτό, ο Ελ Κααμπί πρέπει να βρίσκεται στην πατρίδα του 02/01/2024. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (03/01), ούτε βεβαίως για το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (07/01).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου