Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Ο απολογισμός των δανεικών του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός για άλλη μία σεζόν έδωσε δανεικούς παίχτες τόσο σε ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, όσο και στο εξωτερικό έτσι ώστε να πάρουν ευκαιρίες ή ώστε να τους δουν οι εν λόγω ομάδες και να τους αγοράσουν κατά την διάρκεια της σεζόν με κανονική μεταγραφή. 

Φέτος οι ερυθρόλευκοι έδωσαν συνολικά 7 δανεικούς και πιο συγκεκριμένα τους Αγκιμπού Καμαρά και Πιερ Κούντε στον Ατρόμητο, τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα στην Ροζάριο Σεντράλ, τον Ουσεϊνού Μπα στην Μπασάκσεχιρ, τον Πέπε στην Πάφο, τον Ραμόν στην Εσπανιόλ και τον Τζόρνταν Χόλσγκροουβ στην Εστορίλ.

Αγκιμπού Καμαρά.

Ο Αγκιμπού Καμαρά δόθηκε και την φετινή σεζόν δανεικός στον Ατρόμητο, όπου είναι βασικός και μάλιστα με 90λεπτα. Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 14 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με χρόνο συμμετοχής 1105', έχοντας πετύχει 1 γκολ. Σίγουρα για να είναι βασικός θα αφήνει ικανοποιημένους τους ανθρώπους του Ατρομήτου, αλλά σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσει τα στατιστικά του. Η χρηματιστηριακή αξία του παίχτη είναι στα 2.500.000 ευρώ.

Πιερ Κούντε.

Ο Πιερ Κούντε δόθηκε επίσης δανεικός στον Ατρόμητο, έχοντας 12 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με χρόνο συμμετοχής 819' και στα περισσότερα παιχνίδια είναι βασικός και τελευταία 90λεπτα. Ο Κούντε μάλιστα έχει βγάλει και μία ασίστ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Παρά τις καλές τις εμφανίσεις, δύσκολα θα επιστρέψει στους ερυθρόλευκους από την νέα σεζόν. Η χρηματιστηριακή αξία του παίχτη είναι στο 1.500.000 ευρώ.

Μαξιμιλιανό Λοβέρα.

Ο Αργεντινός εξτρέμ δόθηκε δανεικός για άλλη μία φορά από τους ερυθρόλευκους, αυτήν την φορά στην ομάδα από όπου τον είχαν αγοράσει οι ερυθρόλευκοι και πιο συγκεκριμένα στην Ροσάριο Σεντράλ. Ο Λοβέρα την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί με την Ροσάριο Σεντράλ σε όλες τις διοργανώσεις σε 12 παιχνίδια με χρόνο συμμετοχής 640' και έχοντας πετύχει και 2 γκολ. Στα περισσότερα παιχνίδια είναι βασικός, έχοντας μάλιστα 90λεπτα και σκοπός των ερυθρόλευκων είναι να τον αγοράσει η πρώην ομάδα του με κανονική μεταγραφή. Η χρηματιστηριακή αξία του παίχτη είναι στις 500.000 ευρώ.

 Ουσεϊνού Μπα.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ παραχωρήθηκε δανεικός στην τουρκική Μπασάκσεχιρ και στα περισσότερα παιχνίδια είναι βασικός και μάλιστα με 90λεπτα. Ο Μπα συνολικά έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με χρόνο συμμετοχής 865' και έχοντας βγάλει και 1 ασίστ. Άμα συνεχίσει τις ίδιες καλές εμφανίσεις, μπορεί να τον αγοράσει η Μπασάκσεχιρ, ενώ ίσως ξαναπάρει μία ακόμη ευκαιρία από τους ερυθρόλευκους. Η χρηματιστηριακή αξία του παίχτη είναι στα 2.700.000 ευρώ.

Πέπε.

Ο Πέπε την φετινή σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Πάφο δίχως όμως να έχει αγωνιστεί σε κάποιο 90λεπτο. Ο Πορτογάλος χαφ έχει παίξει συνολικά σε 9 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με χρόνο συμμετοχής 483', έχοντας βγάλει και 1 ασίστ. Είναι βασικός σε κάποια παιχνίδια και σε κάποια έδειξε θετικά στοιχεία. Πάντως στον Ολυμπιακό δύσκολα θα ξαναπάρει ευκαιρίες. Η χρηματιστηριακή αξία του παίχτη είναι στα 2.800.000 ευρώ.

Ραμόν.

Ο Ραμόν αποκτήθηκε την περσινή σεζόν από τους ερυθρόλευκους, αλλά δόθηκε δανεικός φέτος στην Εσπανιόλ προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο αριστερός μπακ έχει παίξει συνολικά σε 15 παιχνιδια σε όλες τις διοργανώσεις με χρόνο συμμετοχής 604' και έχοντας βγάλει και 3 ασίστ. Έχει παίξει σε κάποια παιχνίδια, αλλά σχεδόν σε όλα είναι ως αλλαγή και έχει μόλις δύο 90λεπτα. Πρέπει να αγωνιστεί περισσότερο στην Εσπανιόλ, έτσι ώστε να δείξει στοιχεία έτσι ώστε να έχει ελπίδες να αγωνιστεί και στον Ολυμπιακό. Η χρηματιστηριακή αξία του παίχτη είναι στα 2.000.000 ευρώ.

Τζόρνταν Χόλσγκροουβ.

Ο Σκωτσέζος χαφ αποκτήθηκε φέτος από την Πάσος Φερέιρα από τον Ολυμπιακό και δόθηκε δανεικός στην Εστορίλ με σκοπό να πάρει ευκαιρίες στα πόδια του, θεωρείται ίσως ο καλύτερος δανεικός που έδωσε φέτος ο Ολυμπιακός. Ο Χόλσγκροουβ έχει αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια σε όλες διοργανώσεις, με χρόνο συμμετοχής 1167', έχοντας πετύχει 2 γκολ και έχοντας βγάλει και 3 ασίστ. Είναι βασικός με πολλά 90λεπτα και είναι βέβαιο ότι αν συνεχίσει έτσι θα πάρει χρόνο συμμετοχής και στον Ολυμπιακό Η χρηματιστηριακή αξία του παίχτη είναι στις 900.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου