Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

«Πρόταση ο Ολυμπιακός για Mπορέ»! Έμεινε εκτός από το φιλικό της ομάδας του!

Όπως αναφέρει ο Αργεντινός ρεπόρτερ, Σέζαρ Λουίς Μερλό, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη προσφορά προς την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την απόκτηση του Κολομβιανού φορ, Ραφαέλ Σάντος Μπορέ.

Για την περίπτωσή του ενδιαφέρεται παράλληλα και η Λυών, όμως, επίσημη κίνηση τονίζεται πως έχει γίνει μόνο από τον Ολυμπιακός, με τον γερμανικό σύλλογο να είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί σε προτάσεις.

Στην ομάδα της Φρανκφούρτης βρίσκεται από το 2021, πανηγυρίζοντας και την κατάκτηση του Europa League πέρυσι, ενώ το μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα του ήταν η Ρίβερ Πλέιτ στην οποία αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια με απολογισμό 56 γκολ και 18 ασίστ σε 149 αναμετρήσεις καθώς και έξι τρόπαια, μεταξύ των οποίων το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Έμεινε εκτός από το φιλικό της ομάδας του.

Ο 27χρονος στράικερ έμεινε εκτός αποστολής από το σημερινό φιλικό της γερμανικής ομάδας με τη Φίτεσε, κάτι το οποίο δείχνει πως ο Κολομβιανός φορ δεν θα παραμείνει για πολύ κάτοικος Φρανκφούρτης. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν ότι πρωταρχικός στόχος του Μπορέ είναι να συνεχίσει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου