Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Άμεσα ενίσχυση έδειξε ότι θέλει η ομάδα! Ολυμπιακός-Σαμπάχ 1-1 (φιλικό)

Άμεσα ενίσχυση έδειξε ότι θέλει η ομάδα στο τελευταίο της φιλικό επί αυστριακού εδάφους! Οι ερυθρόλευκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Σαμπάχ και έδειξαν ότι χρειάζονται άμεσα ενίσχυση, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε καθόλου καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, είχε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στην ισοφάριση με τον Μασούρα. Για τους Αζέρους το γκολ πέτυχε ο Βολκόβι. Ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη έκαναν οι νέες μεταγραφές του Ολυμπιακού Ιμπόρα και Κίνι με τον πρώτο να δείχνει πολλά αρκετά στοιχεία.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ επέλεξε τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Ρέαμπτσιουκ, Ντόι, Μπα, Ανδρούτσο στην άμυνα και τους Μπουχαλάκη, Ιμπόρα στον άξονα με τον Φορτούνη οργανωτή και τους Μπιέλ – Μασούρα στα άκρα του Ελ Αραμπί. 

Πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού στο παιχνίδι στο 11' ο Ρέαμπτσιουκ έψαξε τον Ελ Αραμπί με σέντρα, ο Μαροκινός δε πρόλαβε, αλλά ο Μπιέλ πετάχτηκε στο πίσω δοκάρι, όμως το πλασέ του από γωεύκολα την προσπάθεια του Βολκόφ. νιακή θέση κατέληξε πάνω στον Ιμανόφ. Στο 17' ευκαιρία για τον Σαμπάχ με τον Τζολάκη να μπλοκάρει. Στο 35' ο Βολκόφ βρέθηκε μπροστά από τον Τζολάκη, έσκαψε την μπάλα από πάνω, όμως ο Ανδρούτσος απομάκρυνε στην γραμμή. Στο 37' από ένα κόρνερ ο Νουρέγεφ έπιασε την κεφαλιά όμως ο Τζολάκης έκανε μια τρομερή επέμβαση εξ επαφής. Στο 42' η Σαμπάχ άνοιξε το σκορ. Λάθος του Μπα έδωσε την ευκαιρία στον Βολκόφ να περάσει τον Τζολάκη και να ανοίξει το σκορ πολύ εύκολα.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με την Σαμπάχ να είναι μπροστά στο σκορ με 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τρεις αλλαγές για τον Ολυμπιακό με τον Πασχαλάκη να παίρνει την θέση του Τζολάκη, ο Ρέτσος την θέση του Μπα και ο Ροντινέι την θέση του Ανδρούτσου. Στο 56' ο Ρέαμπτσιουκ συνεργάστηκε όμορφα με τον Φορτούνη, όμως η σέντρα του Μολδαβού κατέληξε στα χέρια του Ιμανόφ. Στο 63′ ο Ρέαμπτσιουκ έκανε άλλη μία κούρσα, σέντραρε, βρήκε τον Ελ Αραμπί που πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι. Στο 64' οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στην ισοφάριση.  Φορτούνης και Κίνι συνδυάστηκαν, η μπάλα πήγε στον Ελ Αραμπί, ο Μαροκινός δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε και από το αμυντικό κενό της Σαμπάχ,ο Μασούρας δεν έχασε την ευκαιρία να σκοράρει από κοντά. Στο 90' ο Ροντινέι έπιασε ένα ωραίο πλασέ, όμως ο Ιμανόφ απέκρουσε. Στο 91' ο Πασχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του αντιπάλου.

Ολυμπιακός: Τζολάκης (46' Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (63' Kίνι), Ντόι, Μπα (46' Ρέτσος), Ανδρούτσος (46' Ροντινέι), Μπουχαλάκης (30' Καρβάλιο), Ιμπόρα, Φορτούνης (75' Λ'ατσιος), Μπιέλ (63' Βρουσάι), Μασούρας (75' Ραμόν), Ελ Αραμπί.

Σαμπάχ: Ιμανόφ, Λέτιτς, Ιραζαμπάλ, Τσάκλα, Σεϊντέγιεφ, Ντα Σίλβα, Καμάλοφ, Ισάγιεφ, Νιερίεφ, Αλασκάροφ (54' Τιλ), Βολκόφ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου