Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Κλείνει τον Κάρλος Νέβα ο Ολυμπιακός!

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι ο Κάρλος Νέβα σύμφωνα με τους Ισπανούς. Πιο συγκεκριμένα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κλείνει τον Κάρλος Νέβα που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και ο οποίος ανήκει στην Γρανάδα.

Ο Νέβα βοήθησε πολύ έτσι ώστε να ανεβεί η ομάδα του και πάλι στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Ο Νέβα την περσινή σεζόν αγωνίστηκε 28 παιχνίδια με την ομάδα της Γρανάδα σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 2 γκολ και βγάζοντας και 3 ασίστ.

Ο Ισπανός υπήρξε άτυχος το 2022 όταν υπέστη σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστού) και έχασε την προετοιμασία καθώς και το πρώτο κομμάτι της προηγούμενης σεζόν, αλλά στην συνέχεια επανήλθε δριμύτερος. 

Με την ομάδα της Ανδαλουσίας ο Νέβα έχει αγωνιστεί συνολικά σε 121 παιχνίδια, έχοντας πετύχει 2 γκολ και βγάζοντας και 7 ασίστ. Ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στις Recreativo Granada και Μαρμπέλα.

Εφόσον ευσταθούν τα δημοσιεύματα, ο Νέβα θα αποχωρήσει άμεσα από την προετοιμασία των Ανδαλουσιάνων και θα αναχωρήσει για την Ελλάδα ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- θα δώσουν 2.500.000 ευρώ για την απόκτηση του Κάρλος Νέβα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου