Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Πρόεδρος Τραμπζονσπόρ: «Τα έχουμε βρει με Ζίνκερναγκελ, θέλει Ελλάδα ο Σιώπης»

 

Ο πρόεδρος της Τραμπζονσπορ, Ερτουγκρούλ Ντογκάν, εμφανίστηκε αποκαλυπτικός σε συνέντευξη του μιλώντας για τις υποθέσεις του Μανώλη Σιώπη και του Φίλιπ Ζίνκερναγκελ.

Όπως ανέφερε ο Ντογκάν, ο Σιώπης έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ ανέφερε ότι υπάρχει συμφωνία της Τράμπζονσπορ με τον Ζίνκερναγκελ, τονίζοντας ότι περιμένουν την έγκριση του Ολυμπιακού.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε:

«Ο Σιώπης δεν αποδέχτηκε την προσφορά μας για ανανέωση. Κάναμε την προσφορά μας γιατί ήμασταν υπέρ της παραμονής του. Μιλάμε και με τον Μπακασέτα. Ο Σιώπης έκανε αίτημα να φύγει από την Τουρκία για οικογενειακούς λόγους.

Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Είχε ένα μικρό παιδί εκεί, έκανε αίτημα να επιστρέψει στη χώρα του. Έχει απαίτηση να πάει στην Ελλάδα, όχι γιατί δεν του αρέσουν τα λεφτά από την Τραμπζονσπόρ, αλλά γιατί θέλει να φύγει από την Τουρκία».

«Συμφωνήσαμε με τον Ζίνκερναγκελ. Εάν εγκρίνει ο Ολυμπιακό, θα τον φέρουμε στην Τραπεζούντα την επόμενη εβδομάδα. Επειδή ο Ολυμπιακός έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις, κάναμε μια πρώτη προσφορά και περιμένουμε απάντηση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου