Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Πρέπει να υπάρξουν και αποχωρήσεις από το ρόστερ! Νόριτς-Ολυμπιακός 2-0 (φιλικό)

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές κόντρα στην Νόριτς και πολλοί παίχτες δεν άρπαξαν την ευκαιρία που έπρεπε και ήταν κατώτεροι των περιστάσεων.

Οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την ήττα με 2-0 από την σαφώς πιο έτοιμη Νόριτς και η εικόνα δεν καθόλου ίδια με το φιλικό της Τετάρτης κόντρα στην Ρέιντζερς.

Ο Ολυμπιακός δεν δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες στο παιχνίδι και έδειξε ότι χρειάζεται και άλλη δουλειά ενόψει του πρώτου αγώνα των προκριματικών του Europa League. Η Νόριτς πέτυχε δύο γκολ με τον Μακλίν στο 20' και τον Σάργκεντ στο 48'.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρέταξε τον Ολυμπιακό με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόι και Ραμόν στην τετράδα της άμυνας. Οι Ιμπόρα, Μπουχαλάκης και Αγκιμπού Καμαρά ήταν στη μεσαία γραμμή, με τους Βρουσάι και Μασούρα στις δύο άκρες και τον Μπιέλ στην κορυφή της επίθεσης.

Πρώτη ευκαιρία της Νόριτς στο παιχνίδι όταν στο 11' ο Σάργκεντ μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού και σούταρε από πλάγια θέση, αλλά ο Τζολάκης έπεσε και μπλόκαρε. Στο 16' ο Ερνάντες σούταρε από αριστερά, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και απομακρύνθηκε από την περιοχή του Ολυμπιακού. Στο 20' γκολ για την Νόριτς. Ο Μακλίν σούταρε από μακριά, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Μπουχαλάκη, άλλαξε πορεία και αιφνιδίασε τον Τζολάκη, με την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα του. Στο 25' ο Σάρα εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που είχαν κερδίσει οι γηπεδούχοι, αλλά  η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τζολάκη. Στο 41' ο Μασούρας, μετά από εκτέλεση φάουλ, σούταρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στα σώματα.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με την Νόριτς να προηγείται με 1-0.

Το δεύτερο ημιχρόνο ξεκίνησε με δύο αλλαγές για την Νόριτς με τον Ομομπαμιντέλε να παίρνει την θέση του Ντάφι και ο Ρόου την θέση του Φάσναχτ. Από πλευράς Ολυμπιακού ο Ανδρούτσος πήρε την θέση του Ροντινέι και ο Φορτούνης την θέση του Αγκιμπού Καμαρά. Ο Ολυμπιακός έχασε την πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 47', όταν ο Βρουσάι έκανε το σουτ από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Γκαν. Στο 48' η Νόριτς πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Με τον Σάργκεντ να εκμεταλλεύεται το λάθος του Τζολάκη και προ κενής εστίας να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα. Στο 53' οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε ένα τρίτο τέρμα, με δράστη εκ νέου τον Σάργκεντ, γκολ, όμως, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 57' ο Γκαν μπλόκαρε την μπάλα σε σουτ του Μασούρα. Στο 63' ο Φρέιρε έπιασε την κεφαλιά χωρίς όμως να απειλήσει τον Γκαν. Στο 72' το φιλόδοξο πλασέ του Καρβάλιο πέρασε ψηλά άουτ. Στο 86' το τέρμα του Ρόου ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ πάνω στον Ανδρούτσο.

ΝΟΡΙΤΣ: Γκαν, Στέισι, Ντάφι (46' Ομομπαμιντέλε), Γκίμπσον (60′ Σπρίνγκετ), Γιαννούλης, Σάρα, ΜακΛιν, Φάσναχτ (46' Ρόου), Ερνάντες, Σάρτζεντ (60' Πλατσέτα), Μπαρνς (75' Γκιμπς)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ραμόν, Ντόι (Φρέιρε 60'), Ρέτσος, Ροντινέι (Ανδρούτσος 46'), Ιμπόρα (Χουάνγκ 73'), Μπουχαλάκης (Καρβάλιο 60'), Αγκιμπού (Φορτούνης 46'), Μασούρας (Ελ Αραμπί 60'), Μπιέλ, Βρουσάι (Μ. Καμαρά 60').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου