Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Ρεζίλεψε την προπαγάνδα του Παπαθεοδώρου ο Νταμπίζας για τις σχέσεις Ολυμπιακού-Άρη!

Ρεζίλεψε on air την προπαγάνδα του Παπαθεοδώρου ο Νταμπίζας σχετικά με τις σχέσεις Ολυμπιακού-Άρης. Ο διευθυντής του SDNA στην προσπάθεια του να μην ρεζιλευτεί περαιτέρω, τόνισε ότι πλέον έχουν χαλάσει οι σχέσεις Ολυμπιακού και Άρη και για αυτό οι Θεσσαλονικείς παίρνουν πλέον αποτελέσματα. 

Βέβαια ο Παπαθεοδώρου ο οποίος έχει καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση ξεχνάει ότι ο ίδιος και το βοθροσάιτ του πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ έλεγε ότι ο Ολυμπιακός έχει σίγουρος έξι βαθμούς κόντρα στον Άρη.

Ο Νταμπίζας απάντησε σε αυτόν τον ωχετό και ξεφτίλισε στην κυριολεξία τον Παπαθεοδώρου, ο οποίος δεν μπορούσε να πει απολύτως τίποτα.

Δείτε αναλυτικά:

«Υπάρχει μια γενικότερη ατμόσφαιρα σε όλη την Ελλάδα και στη δική μας εκπομπή, κι εγώ τουλάχιστον θέλω να είμαι ήσυχος με τη συνείδησή μου. Όλα αυτά που ακούμε κατά καιρούς για τις σχέσεις Ολυμπιακού και Άρη, έρχεται ο ίδιος ο χρόνος και τα γεγονότα και τα διαψεύδουν. Ο Ολυμπιακός έχασε φέτος από τον Άρη οκτώ βαθμούς. Στο κύπελλο προκρίθηκε επειδή ο Τζολάκης απέκρουσε πέναλτι. Τα ίδια τα γεγονότα έρχονται να μας διαψεύσουν. Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός έχασε οκτώ βαθμούς από τον Άρη. Αν τους είχε, πιθανότατα να έπαιρνε το πρωτάθλημα. Φανταστείτε τι θα λέγαμε, αν τα λάθη που έκαναν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού, τα έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Δεν διανοούμαι τι θα είχε γίνει!».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου