Σάββατο 29 Απριλίου 2023

«Πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό, το αξίζαμε»

 

Οι δηλώσεις του προπονητή και των πρωταθλητών της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, μετά τον τέταρτο τελικό με τον ΠΑΟΚ (0-3) και την κατάκτηση του τίτλου της Volley League.

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Προφανώς παίξαμε πολύ καλά. Ο ΠΑΟΚ ίσως να ήταν πιεσμένος, γιατί ήξερε ότι ήταν η τελευταία του ευκαιρία. Είχαμε πολύ καλό σερβίς. Αξίζαμε αυτή τη νίκη και το πρωτάθλημα! Για να κερδίσεις το πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίσεις και εκτός έδρας. Όλοι οι τελικοί ήταν πολύ υψηλού επιπέδου. Αφιερώνω αυτό το πρωτάθλημα στους παίκτες, στο επιτελείο, στους συνεργάτες μου και σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού. Εξαιρετική σεζόν! Πήραμε το Challenge Cup μετά από 18 χρόνια και σήμερα, κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα από τους παίκτες μου, το επιτελείο μου και τον Ολυμπιακό, έναν πολύ δημοφιλή και μεγάλο σύλλογο. Ευχαριστούμε, επίσης, τους φιλάθλους μας που έκαναν τη διαφορά στο τρίτο παιχνίδι, παίζοντας μαζί μας. Μας βοήθησαν πολύ».

Ντράγκαν Τράβιτσα: «Ήταν πολύ καλό παιχνίδι από τη μεριά μας. Πιέσαμε πολύ στο σερβίς με τον Παγένκ και πήραμε όλες τις κόντρα μπάλες. Κάναμε εξαιρετική χρονιά κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, που για να τους κερδίσουμε έπρεπε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο. Σίγουρα, το σερβίς, η καρδιά και ο χαρακτήρας μας έπαιξαν ρόλο για να φτάσουμε στον τίτλο».

Ραφαήλ Κουμεντάκης: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, είμαι ευτυχισμένος για την κατάκτηση του τίτλου. Συγχαρητήρια σε όλους, πολλά μπράβο. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την οργάνωση του, μπράβο στον πρόεδρο μας, στον κόσμο μας, σε όλους! Ο κόσμος μας ήταν δίπλα μας, χωρίς αυτόν δεν θα καταφέρναμε τίποτα. Κλείνουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, με πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό».

Άλεν Παγένκ: «Αυτοί ήταν οι δύο μεγάλοι μας στόχοι, το πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό. Τους κατακτήσαμε και τους δύο! Μπορούμε να πούμε, ότι ήταν επιτυχημένη η χρονιά. Σίγουρα, θέλαμε και τα άλλα δύο τρόπαια, αλλά αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι τίτλοι. Είμαστε χαρούμενοι ως Κυπελλούχοι Ευρώπης και πρωταθλητές Ελλάδας! Είχαμε μία καταπληκτική ομάδα, ενωμένοι ως το φινάλε. Κόσμος, διοίκηση, σταφ, όλοι ήταν δίπλα μας στα δύσκολα, τους ευχαριστούμε. Πανηγυρίζουμε όλοι μαζί».

Δημήτρης Τζιάβρας: «Ήταν το καλύτερο κλείσιμο. Μια πολύ δύσκολη χρονιά, ήμασταν σε όλες τις διοργανώσεις μέσα μέχρι το τέλος! Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό, τα δύο πιο σημαντικά τρόπαια. Είμαστε περήφανοι, θα μείνει αξέχαστη στο μυαλό μου αυτή η χρονιά. Θα αφιερώσω το πρωτάθλημα σε όλη την ομάδα. Και αυτό, διότι σταθήκαμε ενωμένοι και δεμένοι όλη τη σεζόν. Ο τίτλος είναι αφιερωμένος και στον κόσμο του Ολυμπιακού, στον πρόεδρο μας και τη διοίκηση, που μας στήριξε όλη τη σεζόν».


Πηγή: osfp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου