Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Βόλο!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Βόλο στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν την νίκη έτσι ώστε να τελειώσουν την σεζόν με ψηλά το κεφάλι.

Από τους ερυθρόλευκους απουσιάζει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που υπέστη κάκωση στο γόνατο, ενώ αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο νεαρός τερματοφύλακας Νίκας, καθώς επίσης και ο Μπουτσούτσι. Ενώ εκτός εμείνε και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Δείτε την ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η αποστολή για τον αγώνα με το Βόλο. Οι επιλογές του κ. Ανιγκό για την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού εναντίον του Βόλου. Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν από το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (30/4, 20:00) εναντίον του Βόλου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Μετά το τέλος του προγράμματος, το οποίο έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Ρέντη, ο κ. Ζοζέ Ανιγκό έκανε γνωστή την αποστολή. Οι ποδοσφαιριστές που τη συγκροτούν είναι οι εξής: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Νίκας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου