Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Πλήρης αδιαφορία από όλους! Άρης-Ολυμπιακός 2-1 (πρωτάθλημα)

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε εντελώς αδιάφορος κόντρα στον Άρη και γνώρισε την ήττα με 2-1. Οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν μόνο κακοί, αλλά και αδιάφοροι καθώς δεν προσπάθησαν καν στο γήπεδο και γνώρισαν την ήττα.

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον στο -12 από την κορυφή και πλέον ο στόχος του είναι η τρίτη θέση. Και πλέον απάντες περιμένουμε να τελειώσει η σεζόν, έτσι ώστε να ξεκινήσουν και οι ριζικές αλλαγές.

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσε από πλευράς του Άρη ο Πάλμα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 36' και ο Νταμπό στο 65'. Ενώ από πλευράς Ολυμπιακού σκόραρε ο Μπακαμπού με εκτέλεση πέναλτι στο 70'.

Ο Ζοσέ Ανιγκό ξεκίνησε τον Πασχαλάκη μπροστά από την εστία και τους Ανδρούτσο, Μπα, Σωκράτη και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα. Οι Εμβιλά και Κασάμι ήταν στα χαφ, με τους Βρουσάι, Φορτούνη και Μασούρα πίσω από τον Μπακαμπού.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 3' είχε την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι. Σέντρα του Βρουσάι από δεξιά, κεφαλιά του Μπακαμπού, διώχνει ο Κουέστα! Ο Μασούρας ήρθε και πήρε το ριμπάουντ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, στην προσπάθειά του, αστοχώντας. Στο 4' νέα ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους, αλλά το σουτ του Φορτούνη απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουέστα. Στο 12' σουτ του Νταρίντα, μονοκόμματο, η μπάλα λίγο άουτ. Στο 14' σουτ του Κασάμι, κόντραρε στον Μπακαμπού και αν πήγαινε προς τα μέσα, θα αιφνιδίαζε τον Κουέστα, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 20' αντεπίθεση του Θρύλου, ο Μασούρας βρήκε την μπάλα να του στρώνεται μέσα στην περιοχή και έπιασε το σουτ, συρτό, με τον Κουέστα να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 25' παράλληλο γύρισμα του Πάλμα μπλόκαρε ο Κουέστα. Στο 26' ο Κουέστα βγήκε πρόλαβε την μπάλα προ του Μασούρα. Στο 35' ο Άρης άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Πάλμα. Στο 44' τραγικό λάθος του Ολυμπιακού από τον Εμβιλά. Με τον Ματέο να μην μπορεί να νικήσει τον Πασχαλάκη.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Άρη να προηγείται με 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δίχως αλλαγές για τις δύο ομάδες. Με τον Άρη να έχει την πρώτη ευκαιρία στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 49' με τον Ματέο ο οποίος προσπάθησε να πλασάρει από μακρινή απόσταση, με τον Πασχαλάκη εξουδετερωμένο (είχε βγει να διώξει προ του Καμαρά) αλλά αστόχησε για λίγο. Στο 65' τραγικό λάθος από την άμυνα και πιο συγκεκριμένα από τον Μπα. Λάθος του Σενεγαλέζου στόπερ ο οποίος δεν κατάφερε να διώξει σε γύρισμα του Ιτούρμπε. Η μπάλα έφτασε στον Νταμπό, ο οποίος απλώς την... έσπρωξε στα δίχτυα. Στο 70' σέντρα του Ανδρούτσου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μαζικού, το πέναλτι το εκτέλεσε ο Μπακαμπού ο οποίος μείωσε σε 2-1. Στο 73' ο Πασχαλάκης μπλόκαρε το σουτ του Καμαρά. Στο 96' ο Ελ Αραμπί το σουτ του Ελ Αραμπί μπλόκαρε ο Κουέστα.

Τελικό σκορ 2-1 και επόμενη αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους, κόντρα στο Βόλο την Κυριακή στο ''Γ. Καραϊσκάκης''.

Άρης (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ντουκουρέ, Νταμπό (89' Ενκουλού), Νταρίντα, Γκαρσία (76' Καμάτσο), Καμαρά (89' Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα (58' Ιτούρμπε).

Ολυμπιακός (Ζοσέ Ανιγκό): Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ (86' Ραμόν), Κασάμι (59' Χουάνγκ), Εμβιλά, Βρουσάι (74' Βαλμπουενά), Φορτούνης, Μασούρας (58' Μπιέλ), Μπακαμπού (86' Ελ Αραμπί).


Η βαθμολογία των παιχτών:

Πασχαλάκης -7

Ανδρούτσος -7

Παπασταθόπουλος -6

Μπα -3

Ρέαμπτσιουκ -4

Κασάμι -4

Εμβιλά -5

Βρουσάι -4

Φορτούνης -7

Μασούρας -6

Μπακαμπού -7


Χουάνγκ -6

Μπιέλ -6

Βαλμπουενά -5

Ραμόν -

Ελ Αραμπί -


Προπονητής:

Ζοσέ Ανιγκό -5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου