Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Στο Ρέντη, για την πρόκριση στους τελικούς!

 

Μια «ανάσα» από τους τελικούς του πρωταθλήματος βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Το Σάββατο (22/4) στις 19:00 (YouTube/OSFP TV), τα κορίτσια του Θρύλου υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον δεύτερο ημιτελικό της Volley League, με στόχο το 2-0 στη σειρά και την πρόκριση στην τελική φάση. Μετά το «διπλό» (2-3) στη Θεσσαλονίκη, στον πρώτο ημιτελικό, οι «ερυθρόλευκες» επιστρέφουν στην έδρα τους, δίνοντας τη ρεβάνς με τις «ασπρόμαυρες», κόντρα στις οποίες θέλουν να κάνουν το «δύο στα δύο», ώστε να «κλείσουν» θέση για τους τελικούς της Volley League 2022-23.

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τα εισιτήρια!

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από το πρώτο. Το προσεγγίζουμε διαφορετικά, έχουμε νέα κίνητρα. Και οι καταστάσεις δεν είναι ίδιες όπως στη Θεσσαλονίκη. Στόχος μας, όμως, είναι να παίξουμε βόλεϊ σε καλό επίπεδο. Πιστεύουμε, ότι είναι πιο σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι στο τώρα, στο παρόν, στο αυριανό ματς και να μην… πετάμε μακριά. Θα είναι πολύ δύσκολο και για τις δύο ομάδες, θέλουμε να πάμε στους τελικούς. Ο ΠΑΟΚ θα έρθει για να φέρει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι. Ωστόσο, είμαστε έτοιμοι για αυτή την πρόκληση. Είμαστε έτοιμοι για το ματς! Ο Ολυμπιακός είμαστε».

Βίλμα Σάλας: «Είμαστε έτοιμοι για αυτή την τελευταία πρόκληση, πριν φτάσουμε στον τελικό. Θέλουμε πολύ να φτάσουμε στους τελικούς, είναι ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν. Η ομάδα, μαζί με όλο το τεχνικό τιμ, έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Ξέρουμε, ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε ενωμένοι και διψάμε για τη νίκη. Το να παίζουμε εντός έδρας, μας κάνει πιο χαρούμενες, αφού ξέρουμε ότι η βοήθεια των φιλάθλων μας είναι τεράστια. Θα είμαστε όλοι μαζί σε αυτό το ματς, θα τα δώσουμε όλα».


Πηγή: osfp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου