Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Mέρα ντροπής το σημερινό! ΣΚΟΥΠΑ για να σωθεί η χρονιά! Ολυμπιακός-Μακάμπι Χάιφα 0-4 (πρ. Champions League)

Μέρα ντροπής το σημερινό! Όταν έρχεται μια Μακάμπι Χάιφα στην έδρα σου και σου ρίχνει τέσσερα, τότε τα πολλά λόγια είναι περιττά.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την συντριβή από την Μακάμπι Χάιφα καθώς ηττήθηκε με 0-4 και έμεινε εκτός συνέχειας Champions League.

Και πλέον η διοίκηση πρέπει να πάρει τα μέτρα της, να πάρει σκούπα και να διώξει κόσμο για να σωθεί η χρονιά όσο είναι καιρός.

Ότι να ναι και ο διαιτητής δεν έδειξε πεντακάθαρο πέναλτι σε χέρι του Πλάντιτς στο 12'. Τα γκολ της Μακάμπι Χάιφα πέτυχαν στο 5' ο Σέρι, ο Πιέρο στο 61' και στο 65' αντίστοιχα και 86' ο Φανί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το ματς με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, τον Σισέ με τον Μανωλά στο κέντρο της άμυνας, στο κέντρο τον Κανέ με τον Μπουχαλάκη και τον Μαντί Καμαρά, στα εξτρέμ τον Ζίνκερναγκελ με τον Μασούρα και στην κορυφή της επίθεσης τον Τικίνιο.

Η Μακάμπι μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προήγηθηκε στο 5' με εκτέλεση φάουλ του Σέρι, στο γκολ έχει ευθύνες και ο Βατσλίκ. Στο 11' ο Τικίνιο πήρε την κεφαλιά, μετά το κόρνερ του Ζινκερνάγκελ, η μπάλα χτύπησε στο απλωμένο χέρι του Πλάνιτς, αλλά ο διαιτητής, Ντάνιελ Στεφάνσκι, έκλεισε τα μάτια και είπε «όχι» σε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ των ερυθρόλευκων.  Στο 24' ο Ζίνκερναγκελ εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπουχαλάκης προσπάθησε να στοπάρει αλλά η μπάλα βρήκε στο αριστερό του χέρι, στην συνέχεια σκόραρε όμως ο ρέφερι είχε δει την παράβαση και ακύρωσε το γκολ.  Στο 44' κεφαλιά του Σισέ, εύκολα στα χέρια του Κοέν. Στο 45' σουτ εκτός περιοχής από τον Μασούρα η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.  Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Ντάβιντ βγήκε στο τετ α τετ με τον Βάτσλικ, όμως ο Τσέχος κατάφερε να μπλοκάρει το πλασέ του επιθετικού της Μακάμπι.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με την Μακάμπι Χάιφα να είναι μπροστά στο σκορ με 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό με τον Καρβάλιο να παίρνει την θέση του Μπουχαλάκη.  Στο 47' άτσαλο σουτ του Κανέ, πολύ ψηλά.  Στο 61' κεφαλιά του Πιέρο, ύστερα από σέντρα του Χαζίζα 0-2 για την Μακάμπι. Με τους Ισραηλινούς να πετυχαίνουν και τρίτο γκολ στο 65' με τον Πιέρο και να εξασφαλίζουν την νίκη και την πρόκριση. Στο 86' μακρινό σουτ του Φανί εκτός περιοχής η μπάλα στα δίκτυα του Βατσλίκ.

Τελικό σκορ 0-4 με τους ερυθρόλευκους να συνεχίζουν πλέον στο Europa League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βάτσλικ, Βρσάλικο, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά (77' Εμβιλά), Κανέ (62' Ελ Αραμπί), Μπουχαλάκης (46' Καρβάλιο), Ζίνκερναγκελ (62' Κούντε), Μασούρας (68' Βαλμπουενά), Τικίνιο.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ (Μπάρακ Μπαχάρ): Κοέν, Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κορνού (72' Μεναχέμ), Σερί (78' Ατζίλι), Λαβί, Μοχάμεντ, Χαζίζα (73' Αράντ), Ντέιβιντ (78' Αμπού Φανί), Πιερό (86' Ρουκάβιτσια).

Η βαθμολογία των παιχτών:

Βατσλίκ -5

Βρσάλικο -5

Σισέ-3

Μανωλάς -4

Ρέαμπτσιουκ -4

Μπουχαλάκης-5

Κανέ -3

Μαντί Καμαρά -3

Μασούρας -4

Ζίνκερναγκελ -3

Τικίνιο -5


Καρβάλιο -3

Κούντε -4

Ελ Αραμπί -5

Βαλμπουενά -5

Εμβιλά  -5


Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου