Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Χρειάζεται και ΣΚΟΥΠΑ! Άρης-Ολυμπιακός 2-1 (φιλικό)

Ο Ολυμπιακός έχοντας πολλές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, γνώρισε την ήττα από τον Άρη με 2-1 στην Θεσσαλονίκη.

Οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν κακοί στην μεγαλύτεροι διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά σίγουρα υπήρξαν πολλά αμυντικά κενά κατά διαστήματα και σαφέστατα θα χρειαστεί και σκούπα στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικών των ερυθρόλευκων και πλέον άπαντες ετοιμάζονται για τον αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League.

Τα γκολ των δύο ομάδων πέτυχαν από πλευράς Άρη οι Καμάτσο και Χατζηιωάννου, ενώ από πλευράς Ολυμπιακού μείωσε ο Τικίνιο.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το φιλικό με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, με Μανωλά και Μπα στο κέντρο της άμυνας, με Ανδρούτσο και Κίτσο στα αμυντικά άκρα, στο κέντρο τον Εμβιλά με τον Μπουχαλάκη, μπροστά τους τους Ραντζέλοβιτς και Καρβάλιο, στην επίθεση τον Αμπουμπακάρ Καμαρά με τον Τικίνιο.

Η πρώτη ευκαιρία ανήκει στον Άρη και πιο συγκεκριμένα στο 7', ο Πάλμα σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή των Πειραιωτών, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 20' πρώτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, όταν μετά από σέντρα του Ραντζέλοβιτς, η κεφαλιά του Μπα πέρασε άουτ. Στο 30' το σουτ του Καρβάλιο πέρασε άουτ. Στο 31' σουτ του Πάλμα η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 37' μετά από εκτέλεση του Μαντσίνι, κεφαλιά του Πίρσμαν, άουτ. Στο 38' σουτ του Πάλμα έφυγε άουτ. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου που βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό, με τον Άβιλα να παίρνει την θέση του Κίτσου. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47' το καλό σουτ του Ανδρούτσου πέρασε άουτ. Στο 49' το σουτ του Καμαρά κόντραρε στο κεφάλι του Φαμπιάνο και έφυγε κόρνερ. Στο 66' ο Καμάτσο έκανε το φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης, αλλά ο Τζολάκης μπλόκαρε εύκολα. Τελικά ο Άρης μέσα σε δύο λεπτά πέτυχε δύο γκολ και ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι. Πρώτα στο 74' όταν μετά από σέντρα του Νταμπό, ο Καμάτσο χώθηκε ανάμεσα στους αμυντικούς του Ολυμπιακού, πέρασε και τον Τζολάκη και πέτυχε το γκολ και ύστερα στο 75' όταν ο Μανσίνι έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Μπα προσπάθησε να διώξει, αλλά δεν έβαλε καλά το σώμα του, με την μπάλα να στρώνεται στον Χατζηιωάννου και τον νεαρό σε κενή εστία να κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους. Στο 81' οι ερυθρόλευκοι θα μειώσουν το σκορ με τον Τικίνιο. Ο Χασάν πίεσε τον Φαμπιάνο και έκλεψε, έκανε το σουτ με τον Κουέστα να διώχνει, όμως ο Τικίνιο ήρθε από πίσω και σε κενή εστία μείωσε σε 2-1. Στο 83' οι ερυθρόλευκοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά το φάουλ που εκτέλεσε ο Καρβάλιο έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουέστα. Στο 87' ωραία ενέργεια και σουτ του Καμάτσο, αλλά απέκρουσε ο Τζολάκης. Στο 92' φάουλ σε καλό σημείο για τον Ολυμπιακό, αλλά η μπάλα μετά από εκτέλεση του Κούντε πέρασε για λίγο άουτ.

Τελικό σκορ 2-1 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα την άλλη Τετάρτη στο Ισραήλ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά (61' Οντουμπάτζιο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (61' Μαζικού), Ντουκουρέ (81' Σγούρος), Ντιόπ (54' Νταμπό),  Ιτούρμπε (61' Καμάτσο), Μαντσίνι, Πάλμα (61' Χατζηιωάννου), Γκρέι (61' Γκαρσία).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Μανωλάς (75' Παπαδόπουλος), Μπα, Κίτσος (46' Άβιλα), Ανδρούτσος Εμβιλά, Μπουχαλάκης (67' Κούντε), Καρβάλιο, Ραντζέλοβιτς (67' Χασάν), Αμπουμπακάρ Καμαρά, Τικίνιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου