Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

«Στα ραντάρ του Ολυμπιακού ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ»

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιόγραφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρο του, τον Νοτιοκορεάτη Χουάνγκ Ιν-Μπέομ που ανήκει στην Ρούμπιν Καζάν.

Ο Ρομάνο στην δημοσιεύση του αναφέρει ότι ο Νοτιοκορεάτης διεθνής, θέλει να φύγει από την ρωσική ομάδα και μέσα στις υποψήφιες ομάδες που τον διεκδικούν είναι και ο Ολυμπιακός, όπως και η  Άουγκσμπουργκ.

Ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ αγωνίστηκε πέρσι στο δεύτερο μισό της σεζόν στην κορεάτικη Σεούλ FC, καταγράφοντας 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ στην Ρούμπιν Καζάν έχει καταγράψει 38 συμμετοχές με 6 γκολ και 7 ασίστ. Ενώ συνολικά στην καριέρα του σε 200 παιχνίδια, έχει 26 γκολ και 26 ασίστ. Παράλληλα είναι διεθνής με την Νότια Κορέα 33 φορές, έχοντας πετύχει και 4 γκολ. Η χρηματιστηριακή αξία του παίχτη είναι στα 3.000.000 ευρώ.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

«Ο διεθνής μέσος της Νότιας Κορέας, Ιν-Μπέομ Χουάνγκ ενδιαφέρει ομάδες από την Γερμανία, όπως την Άουγκσμπουργκ. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την κατάσταση. O Χουάνγκ θέλει να διακόψει το συμβόλαιο του με την Ρούμπιν. Το συμβόλαιο του με την Ρούμπιν Καζάν ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2023».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου