Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Θα πάρει την πρόκριση στο Ναό! Μακάμπι Χάιφα-Ολυμπιακός 1-1 ( πρ. Champions League)


Ο Ολυμπιακός δεν βρέθηκε σε καλή μέρα στην Χάιφα, όμως μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης" και με την παρουσία του κόσμου του έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση.

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να δέχτηκαν ένα τυχερό γκολ στο 92', αλλά βάσει της εικόνας του παιχνιδιού δεν μπορούν να έχουν και παράπονα από το τελικό αποτέλεσμα.

Το πρώτο επίσημο γκολ του Ολυμπιακού για την φετινή σεζόν το πέτυχε ο Ζίνκερναγκελ στο 7', με τους Ισραηλινούς να ισοφαρίζουν στο 92' με τον Χαζίζα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, με Μανωλά και Σισέ στο κέντρο της άμυνας, Βρσάλικο και Ρέαμπτσιουκ στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο ο Εμβιλά με τον Κανέ και τον Αγκιμπού Καμαρά, στα εξτρέμ τον Μασούρα με τον Ζίνκερναγκελ και στην επίθεση τον Τικίνιο.

Στο 7' οι ερυθρόλευκοι ανοίγουν το σκορ. Ο Τικίνιο σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή, μετά την προσπάθεια του Μασούρα, ο Κοέν απέκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι, με τον Ζινκερνάγκελ να παίρνει το «ριμπάουντ» και από κοντά να κάνει το 1-0 για τους ερυθρόλευκους.  Στο 33' ο Χαζίζα σούταρε από πλάγια θέση, αλλά ο Βατσλίκ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Στο 35' ο Βατσλίκ μπλόκαρε την κεφαλιά του Νταβίδ. Στο 37’ ο Νταβίδ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Σκορ πρώτου ημιχρόνου 1-1 για τις δύο ομαδες.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με δύο αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Με τον Μαντί Καμαρά να παίρνει την θέση του Αγκιμπού Καμαρά και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά την θέση του Ζίνκερναγκελ. Στο 48′ μετά από κόρνερ, κεφαλιά του Μανωλά περνάει παράλληλα με την εστία, στην συνέχεια σουτ του Μαντί, άστοχο. Στο 64' ο Πιερό έφυγε στην κόντρα επίθεση και βγήκε στο τετ α τετ με τον Βατσλίκ, όμως πλάσαρε άουτ. Στο 69' δυνατό σουτ του Γκόλντμπεργκ, μπλόκαρε σταθερά ο Βατσλίκ. Στο 70' ο Κορνού βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, όμως το σουτ που έπιασε ήταν άστοχο. Στο 76' Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά βρέθηκε στην περιοχή της Μακάμπι, σούταρε, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 80' δοκάρι για την Μακάμπι σε σουτ του Πιερό. Στο 92' η Μακάμπι φτάνει στην ισοφάριση με ένα γκολ από το πουθενά από τον Χαζίζα.

Τελικό σκορ 1-1 και επόμενη αναμέτρηση η ρεβάνς των δύο ομάδων στο "Γ.Καραϊσκάκης" την ερχόμενη Τετάρτη.

Μακάμπι Χάιφα: Κοέν – Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κορνό (79′ Μενατσέμ) – Μοχάμεντ, Σερί, Λαβί (61′ Φανί) – Ατζιλί (50′ Ρουκαβίτσγια), Νταβίδ (60′ Πιερό), Χαζίζα.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ – Βρσάλικο (81′ Παπασταθόπουλος), Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά (72′ Μπουχαλάκης), Κανέ – Μασούρας (81′ Άβιλα), Αγκιμπού Καμαρά (46′ Μαντί Καμαρά), Ζινκερνάγκελ (46′ Αμπουμπακάρ Καμαρά) – Τικίνιο.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Βατσλίκ -8

Βρσάλικο -7

Σισέ -6

Μανωλάς -7

Ρέαμπτσιουκ -7

Eμβιλά -6

Κανέ-6

Αγκιμπού Καμαρά -5

Μασούρας -6

Ζίγνερναγκελ -7

Τικίνιο -7


Μαντί Καμαρά -7

Αμπουμπακάρ Καμαρά-7

Μπουχαλάκης -5

Παπασταθόπουλος -5

Άβιλα -6


Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου