Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Βόμβες από Μαρινάκη στις αθλιότητες της ΕΠΟ! «Από σήμερα μπαίνει ένα τέλος»

Βόμβες από τον πρόεδρο της Super League και ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν άφησε αναπάντητες τις προκλήσεις του προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου που προσπάθησε με κάθε τρόπο να μεθοδεύσει τον νέο αρχιδιαιτητή της Super League, παρά τις αντιρρήσεις των ομάδων της Super League που θέλησαν την παραμονή του Κλάντμπεργκ. 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι η διαιτησία θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη από την ΕΠΟ, έτσι ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Μέχρι τώρα έκανα υπομονή και προσπάθεια να συνθέσουμε και να πάμε το ποδόσφαιρο πιο μπροστά. Πριν λίγο ο κύριος Μπαλτάκος δείχνοντας ποιός είναι ανακοίνωσε την πρόθεση του για την πρόσληψη του κυρίου Μπένετ, του βοηθού του Κλάτενμπεργκ. Δηλαδή απέτυχε ο Κλάτενμπεργκ και πέτυχε ο βοηθός του;» αναρωτήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και ξεκαθάρισε πως «Απο σήμερα αλλάζει η στάση μου οριστικά. Θα ζητήσω κι ένα γραφείο στην ΕΠΟ απο αύριο ως αντιπρόεδρος για να δούμε τι ακριβώς γίνεται εκεί μέσα. Και θα τα βρούμε όλα. Και θα τα ψάξουμε όλα.

Πρόκειται για μια μεθόδευση που προκαλεί σε όλα τα επίπεδα. Δικτατορικές αντιλήψεις που δεν μπορούν να κρυφτούν απο κάποια ανθρωπάκια που δεν έχουν πληρώσει ποτέ τους εισιτήριο για έναν αγώνα και δεν έχουν καμμιά σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Απο σήμερα μπαίνει ένα τέλος. Το ποδόσφαιρο θα πάει μπροστά θέλουν δε θέλουν!».

Αλαφούζος: «ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ελέγχουν το ΔΣ της ΕΠΟ»

«Μένω άναυδος με αυτά που ακούω. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ελέγχουν το ΔΣ της ΕΠΟ. Είναι δυνατόν να δεχόμαστε ένα καπέλο απο την ΕΠΟ; Λίγα λεπτά πριν το συμβούλιο; Εμείς θα πούμε τι θα γίνει και κανείς άλλος». «Οι χειρισμοί της ΕΠΟ είναι ο ορισμός της προσβολής απέναντι μας. Οφείλεται περισσότερος σεβασμός. Δεν μπορεί να είμαστε το 90% των εσόδων τους και το 5% των αποφάσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου