Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός νίκησε και την Λαμία και συνεχίζει να είναι στην κορυφή με +11 από την δεύτερη ΑΕΚ. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.


«Ο αντίπαλος, η Λαμία είναι ποιοτική ομάδα και μας δυσκόλεψε. Την είδαμε και κόντρα στον ΠΑΟΚ είχε καλή απόδοση. Είναι μία ομάδα η οποία μας δυσκολεύει. Δεν έχει τους βαθμούς που θα μπορούσε σύμφωνα με την απόδοσή της στα μέχρι τώρα ματς που έχει δώσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε να φαίνεται η κούραση, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν βάλαμε ένα δεύτερο γκολ. Αν το είχαμε βάλει δεν θα φαινόντουσαν τα προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά ο κύριος λόγος ήταν η Λαμία η οποία μας δυσκόλεψε.

Θέλουμε την Τετάρτη να είμαστε καλύτεροι απ' ότι στο δεύτερο ημίχρονο. Θα κάνουμε αλλαγές γιατί έχουμε παίκτες αρκετά κουρασμένους, όπως είναι ο Εμβιλά, ο Όλεγκ, ο Σισέ, ο Γιώργος (σ.σ. Μασούρας). Θα δούμε νέα πρόσωπα την Τετάρτη, πιο φρέσκα.

Παραδοσιακά παίζουμε απέναντι σε κλειστές ομάδες μέσα στο Καραϊσκάκη, είναι συνηθισμένο αυτό. Η ομάδα μας όμως δυσκολεύεται φέτος να βάλει περισσότερα γκολ, ενώ έχει ευκαιρίες. Κάποιες φορές όμως το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από το να παίζεις καλά. Φαίνεται αυτό στη βαθμολογία, έχοντας πάρει τα αποτελέσματα που θέλαμε και έχουμε μία καλή διαφορά από το δεύτερο».

Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

«Όταν δίνεις την ευκαιρία σε μία ομάδα που έρχεται αν τα παίξει όλα για όλα μπορείς και να το πληρώσεις».

Για τα πολλά παιχνίδια: «Σίγουρα είναι πολλά τα παιχνίδια, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Κερδίσαμε, συνεχίζουμε, χωρίς να έχουμε ιδιαίτερη απόδοση. Σημαντικοί αυτοί οι βαθμοί, έρχεται και το παιχνίδι του Κυπέλλου που είναι επίσης σημαντικό. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά. Δεν υπάρχει κούραση, είμαστε ομάδα που μπορεί να βασιστεί σε πολλούς παίκτες. Είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση».

Για τον Μανωλά: «Σημαντική προσθήκη. Ο Μανωλάς πέρα από τη σχέση που έχουμε είναι καλός παίκτης. Το έχει αποδείξει η αξία του στο εξωτερικό. Τον περιμένουμε να είναι 100% έτοιμος και να μας βοηθήσει. Τον περιμένουμε ώστε να δείξει πόσο πεινασμένος είναι».

Τόμας Βατσλίκ.

«Αρχίσαμε το παιχνίδι πολύ καλά είχαμε πολλές ευκαιρίες. Θα μπορούμε να βάλουμε ακόμα ένα γκολ. Στη συνέχεια δεν τα καταφέραμε, στα τελευταία 15 λεπτά δυσκολευτήκαμε. Αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό».

Για το παιχνίδι και το γκολ: «Ήταν πολύ δύσκολα μετά τη φάση της Λαμίας. Ευτυχώς ο Ελ Αραμπί κατάφερε να σκοράρει».

Για τα παιδιά του: «Είναι πολύ ευτυχισμένος που είναι εδώ οι κόρες μου. Για τη μικρή είναι η πρώτη χρονιά που με βλέπει, η μεγάλη με έχει ξαναδεί στο γήπεδο».

Για το τί ομάδα υποστηρίζουν οι μικρές: «Είναι και οι δύο φαν του Ολυμπιακού, βέβαια έχουν αρκετή εμπειρία στα γήπεδα. Η μεγάλη γεννήθηκε στην Ισπανία, και η μικρή στην Ελβετία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου