Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

+11 και το πρωτάθλημα έρχεται στον Πειραιά! ΑΕΚ-ΟΦΗ 1-2 (πρωτάθλημα)

Το αεκάκι γνώρισε την ήττα από τον ΟΦΗ με 1-2 μέσα στο ΟΑΚΑ και πλέον το πρωτάθλημα κατηφορίζει στον Πειραιά, καθότι η διαφορά με την δεύτερη ΑΕΚ εκτοξεύτηκε στο +11.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην πιάνει σε κάθε παιχνίδι το 100% της απόδοσης του, αλλά για πλάκα είναι πρώτος και αήττητος με την διαφορά να φτάνει στο +11 από την ΑΕΚ, στο +13 από τον ΠΑΟΚ και στο +18 από τον Παναθηναϊκό.

Και αυτό αποδεικνύει την διαφορά δυναμικότητας των άλλων ομάδων με τους μόνιμους πρωταθλητές Ελλάδος. Ο Ολυμπιακός επενδύει και κάνει μεταγραφές και φτιάχνει ομάδα για το τώρα, αλλά και για τις επόμενες σεζόν επενδύοντας σε ταλέντα, αντίθετα οι υπόλοιποι επενδύουν σε παπαγαλάκια και διάφορα που σκοπό έχουν να πετάξουν λάσπη. Αλλά έτσι προφανώς και δεν κάνεις ομάδα.

Σε ότι αφορά τα του αγώνα η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 14' με τον Βράνιες όμως ο ΟΦΗ έκανε την ανατροπή. Αρχικά ισοφάρισε στο 23' με τον Λάμπρου και πήρε προβάδισμα με 2-1 στο 61' με τον Καμάου, ο οποίος “χόρεψε” την άμυνα των κιτρινόμαυρων.

Η ΑΕΚ έχασε πέναλτι στο 87′ με τον Άμραμπατ να αστοχεί.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μισελέν (65' Ρότα), Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμόες (65' Σιμάνσκι), Σάκχοφ (77' Λιβάι Γκαρσία), Μάνταλος (65' Ανσαριφάρντ), Άμραμπατ, Τσούμπερ (84' Γέβτιτς), Αραούχο.

ΟΦΗ: Επασί, Βούρος, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Γκαγιέγκος, Ντε Γκουζμάν (58' Καμάου), Λάμπρου (65' λ.τρ. Τσιλιανίδης), Φαν Ντάινεν (65' Καστάνιος), Τοράλ (77' Γιαννούλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου