Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Πρώτη ήττα του Ολυμπιακού β'! Ολυμπιακός β'-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1 (Super League 2)

Την πρώτη του ήττα γνώρισε στο πρωτάθλημα της Super League 2, ο Ολυμπιακός β'. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 0-1 από την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι δεν βρέθηκαν σε ιδιαίτερα καλή μέρα, δεν έκαναν πολλές ευκαιρίες με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο και οδηγήθηκαν στην ήττα με γκολ του Αθανασιάδη στο 25'.

Πρώτη καλή στιγμή του Ολυμπιακού στο 9' όταν το σουτ του Κίτσου έδιωξε δύσκολα ο Θεολόγης στη γωνία του. Στο 25' η Αναγέννηση Καρδίτσας άνοιξε το σκορ με τον Αθανασιάδη με σουτ του. 

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με την Αναγέννηση Καρδίτσας μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό β', με τον Βοΐλη να παίρνει την θέση του Μαυρουδή. 

Στο 70' ο Ολυμπιακός β' είχε μία καλή στιγμή να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αλλά και πάλι ο Θεολόγης είπε ''όχι'' σε σουτ του Μπα. Στο 86' ο Σπυριδάκης είχε μια μεγάλη ευκαιρία να πετύχει γκολ για τον Ολυμπιακό β', αλλά δεν την αξιοποίησε όπως έπρεπε. Στο 93' η προσπάθεια του Ξενιτίδη έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Ολυμπιακός (Ιμπαγάσα): Καραργύρης, Αποστολόπουλος (82’ Σπυριδάκης), Καλογερόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Ντόι, Ξενιτίδης, Μαυρουδής (46’ Βοΐλης), Λιάτσος (73’ Πινακάς), Κίτσος, Α. Μπα.

Επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό β' κόντρα στον Πιερικό εκτός έδρας.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Μένιος, Κουτρομάνος, Σταμόπουλος, Βιδάλ, Γκόλιας, Μπάλλας, Πολίτης, Μπενγκόλ, Αθανασιάδης, Κοτσώνης, Μπραμπίγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου