Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Με χρυσό σκόρερ τον Ελ Αραμπί συνέχισε το νικηφόρο σερί του! Ολυμπιακός-Λαμία 1-0 (πρωτάθλημα)

Ο Ολυμπιακός συνέχισε το νικηφόρο σερί του, καθώς επικράτησε και της Λαμίας με 1-0 για την 15η αγωνιστική της Super League.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο, με τον Σαράνοφ να έχει 8 αποκρούσεις, με τον τερματοφύλακα της Λαμίας να αποκρούει και το πέναλτι του Ελ Αραμπί.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά από το 70' και έπειτα ο Ολυμπιακός ήταν κατώτερος των περιστάσεων, έγιναν πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να απειλήσουν σε αρκετές περιπτώσεις. 

Χρυσός σκόρερ σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό φορ να φτάνει τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς για τρίτο συνεχόμενο αγώνα παρέταξε την ίδια ενδεκάδα, με Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, Σισέ και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, Λαλά και Ρέαμπτσιουκ στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο Εμβιλά με Μπουχαλάκη και Αγκιμπού Καμαρά, στα εξτρέμ Λόπες και Μασούρα και στην κορυφή της επίθεσης τον Ελ Αραμπί.

Πρώτη καλή στιγμή για την Λαμία στο παιχνίδι στο 6' όταν το σουτ του Νούνιες πέρασε άουτ. Στο 8' ο Ολυμπιακός απαντάει στις ευκαιρίες, αλλά το εναέριο βολέ του Εμβιλά έδιωξε ο Σαράνοφ. Στο 16' ο Αγκιμπού Καμαρά ανατράπηκε από τον Γκέντσογλου και κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Ελ Αραμπί, αλλά το απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Λαμίας. Στο 20' σέντρα του Ελ Αραμπί, πλασέ του Αγκιμπού από το ύψος του πέναλτι, διώχνει ο Σαράνοφ, νέο σουτ από τον Μπουχαλάκη και πάλι λέει «όχι» ο τερματοφύλακας της Λαμίας. Στο 22' ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Ελ Αραμπί. Ο Λαλά έκανε την κάθετη στον Αγκιμπού, εκείνος πλάσαρε αλλά νικήθηκε από τον Σαράνοφ, με τον Ελ Αραμπί να καραδοκεί και να κάνει με κοντινή προβολή το 1-0. Στο 25' ο διαιτητής δεν δίνει πέναλτι σε χέρι του Προβυδάκη. Στο 28' ο Σισέ έκανε ωραία σέντρα, ο Ελ Αραμπί έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 30' πλασέ του Αγκιμπού Καμαρά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 39' μετά από συνεργασία με τον Μπουχαλάκη, ο Λόπες δεν μπόρεσε να πιάσει καλά το σουτ μέσα από την περιοχή.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δίχως αλλαγές για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και στο 48' ο Σαράνοφ είπε ''όχι'' σε τετ α τετ του Μασούρα. Στο 52' σέντρα του Λόπες, κεφαλιά του Σισέ η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 56' καλή στιγμή για την Λαμία, αλλά το σουτ του Γκέντσογλου, κόντραρε στα σώματα. Στο 81' ο Ονιεκουρού έκανε ωραία ατομική ενέργεια, πέρασε κάθετα στον Τικίνιο, εκείνος πλάσαρε και ο Σαράνοφ απέκρουσε. Στο 84' τεράστια ευκαιρία για την Λαμία για την ισοφάριση, όταν ο Εμβιλά έδιωξε με προβολή το σουτ του Αραμπούλι. 

Τελικό σκορ 1-0 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Λεβαδειακό για το κύπελλο την ερχόμενη Τετάρτη στο ''Γ. Καραϊσκάκης''.

Κίτρινες: Παπασταθόπουλος – Προβυδάκης, Γκέντσογλου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Λαλά, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (57’ Μαντι Καμαρά), Αγκιμπού Καμαρά (91′ Μπα), Λόπες (76′ Ονιεκούρου), Μασούρας (57’ Ροντρίγκες), Ελ Αραμπί (76′ Τικίνιο).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανδάρης (85′ Τσούκαλος), Γκέντσογλου, Ελευθεριάδης (67′ Μανουσάκης), Νούνιες (67′ Ταϊρόν), Ρόμανιτς, Αραμπούλι.


Η βαθμολογία των παιχτών:

Βατσλίκ -7

Λαλά -7

Παπασταθόπουλος -7

Σισέ -7

Ρέαμπτσιουκ -7

Εμβιλά -6

Μπουχαλάκης -7

Αγκιμπού Καμαρά -8

Μασούρας -7

Λόπες -6

Ελ Αραμπί -8


Μαντί Καμαρά -5

Γκάρι Ροντρίγκες -5

Ονιεκούρου -5

Τικίνιο -5

Μπα -


Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -7



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου