Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Τα δοκάρια στέρησαν από τον Ολυμπιακό την νίκη! Απόλλων Πόντου-Ολυμπιακός β' 0-0 (Super League 2)

Τα τρία δοκάρια δεν άφησαν στον Ολυμπιακό β' να φύγει με την νίκη από την Θεσσαλονίκη. Οι ερυθρόλευκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο.

Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία της ομάδας του Αριέλ Ιμπαγάσα στο πρωτάθλημα και πέμπτη συνολικά. Παράλληλα ο Ολυμπιακός β' διατήρησε το αήττητο του, στην Super League 2.

Πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό β' στο 10' με τον Κίτσο να πατάει περιοχή και να περνάει δύο αντιπάλους, ενώ στη συνέχεια το γύρισμα του απομακρύνθηκε από την αντίπαλη άμυνα. Στο 13' ο Ντόι επιχείρησε ένα πολύ μακρινό σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ, χωρίς να ανησυχεί ο Πίτκας. Στο 39' καλή για τους ερυθρόλευκους, όταν η μπάλα στρώθηκε στον Σουρλή, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Πίτκα. Στο 43' δοκάρι για τον Ολυμπιακό. Όταν το αριστοτεχνικό κτύπημα φάουλ του Λιάτσου, σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του Απόλλωνα.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου που βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει δίχως αλλαγές για τις δύο ομάδες. Με τον Ολυμπιακό να μπαίνει πιο δυνατά στην αναμέτρηση και στο 48' να έχει μία καλή στιγμή όταν και ο Πίτκας απέκρουσε το φάουλ του Ξενιτίδη. Στο 51' οι ερυθρόλευκοι είχαν νέο δοκάρι, όταν η σέντρα σου του Λιάτσου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πίτκα, μετά και από παρέμβαση του τερματοφύλακα του Απόλλωνα. Στο 55' καλή στιγμή για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ. Όταν και ο Δαλιανόπουλος βρέθηκε απέναντι και σε πλάγια θέση από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε, πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια. Στο 57' ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα πρόλαβε στην έξοδο του, τον Βοΐλη. Στο 76' τρίτο δοκάρι για τον Ολυμπιακό β' στην αναμέτρηση. Ο Κίτσος αφού πέρασε τον αντίπαλο του. μπήκε στην περιοχή, έκανε μια σέντρα με τη μπάλα να κοντράρει στην άμυνα του Απόλλωνα και να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Πίτκα.

Τελικό σκορ 0-0 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό β' κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας την Τετάρτη στις 29/12 εντός έδρας.

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα Πόντου: Πίτκας, Φράγκος, Αμαραντίδης, Πατί, Παπαϊωάννου (62’ Ζαχαράκης), Καλογέρης, Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Δαλιανόπουλος, Νόμο, Μπαργκάν (90+3’ Δεινόπαπας)

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β': Τζολάκης, Νίκολιτς, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Ξενιτίδης (86’ Τσέλιος), Ντόι, Σουρλής, Κίτσος (77’ Σπυριδάκης), Λιάτσος (69’ Κωστή), Βοΐλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου