Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Αναβολή σε Volley League και Handball Premier!

«Λουκέτο» και στο Χάντμπολ
Αναβολή των πρωταθλημάτων σε βόλεϊ και χάντμπολ για λόγους υγείας αποφάσισαν οι αντίστοιχες ομοσπονδίες. 
Πιο συγκεκριμένα η ΕΣΑΠ αποφάσισε την διακοπή του πρωταθλήματος της Volley League ως τις 22 Μαρτίου, μάλιστα κάτι αντίστοιχο έγινε και στο βόλεϊ γυναικών. Παράλληλα η ΟΧΕ αποφάσισε την αναβολή του πρωταθλήματος στο χάντμπολ μέχρι νεοτέρας.

Δείτε αναλυτικά την απόφαση ΟΧΕ:

«Λουκέτο» και στο Χάντμπολ
«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει την αναβολή όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων της τρέχουσας αγωνιστικής για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας.
H ΟΧΕ σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς θα επανεξετάσει τα δεδομένα σε σχέση με την εξέλιξη του κορονοϊου στην πατρίδα μας και σε κάθε περίπτωση θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζονται για την προστασία όλων των συντελεστών του αθλήματος.
Αναφορικά με τα ηλικιακά πρωταθλήματα μετά από εισήγηση της ΕΑΠ/ΟΧΕ, αναβάλλονται για όσο διάστημα παραμένουν κλειστά τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας».

Δείτε αναλυτικά την απόφαση της ΕΣΑΠ:

 «To ΔΣ της ΕΣΑΠ μετά από τη σημερινή συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης αποφάσισε την αναστολή του πρωταθλήματος της Volley League μέχρι και τις 22 Mαρτίου 2020, οπότε και θα συνεδριάσει ξανά για να επανεκτιμήσει την κατάσταση όπως αυτή καθημερινά διαμορφώνεται λόγω της πανδημίας του COVID-19».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου